Bjorn heeft het goed!

Kopstubbe = kopstubber
De betekenis van een kopstubber is:
ragebol of warrige haardracht.

Zo zien jullie maar, ik maak wat kleine typfoutjes en het is een stuk moeilijker te vinden. Of wist Bjorn dit uit zijn hoofd?  Het is mooi, de streektaal. Ik kan het beter spreken dan schrijven, maar dat geldt ook voor het Nederlands. Ik zocht overigens een plaatje van een ragebol, maar dat is nergens te vinden. Mijn Engels is trouwens ook niet tof. Onlangs liet Marmod deze site  aan mij zien. Ik zit altijd overal op te klikken en melde me ergens voor aan. Plotseling kreeg ik onderstaande email, wie kan en wil dat even voor mij vertalen?


Hello Rene, Thank You for applying for a Blue Imps Smurfy Award. Unfortunately your site is not actually smurfs related, I like the use of the smurf clipart but this doesn't really qualify your site as it is all actually copyrighted by Peyo (the smurfs creator). I really enjoyed visiting your site, it has a nice layout and colour scheme but as it does not contain smurf information it doesn't meet the criteria for our awards programme and therefore I am unable to give any award.

I would suggest maybe applying for some more general awards available on the internet.

Once again Thank You for applying, Good Luck with your website.

 

Rachel Webley

En waar kan ik een plaatje van een ragebol vinden?

 

Rene Dinsdag 07 Oktober 2003 at 10:27 pm | | Smurf

vijf reacties

*S*uusje

Dat engelse gedeelte houd in dat jij ergens een award voor een smurfensite hebt aangevraagd, en diegene is bij jou op bezoek geweest maar jij voldoet niet aan de eisen van een echte smurfensite. Ze vinden jouw lay out errug mooi en de clipart is leuk, maar een echte award wordt alleen toegekend aan die smurfensites die daadwerkelijk vertellen over de geestelijke vader met alle info van dien over de smurfen en daar voldoet jouw site niet aan. Dus is jouw site niet officieel een smurfensite!

Dit is in het kort wat je gekregen hebt op mail, je voldoet niet aan de criteria voor een award! maar er zijn genoeg andere Award programma’s waar je wel voor in aanmerking komt, moet je ze wel zelf zoeken…..

*S*uusje, (E-mail ) (URL) - 07-10-’03 22:42
Dolinda

I dont spreak verry wel maar dat komt nog wel….is me nu net te vermoeiend vandaag:(

Dolinda, (URL) - 07-10-’03 23:14
Tinmar

Hallo Rene, Dank je wel voor het aanvragen van een Blue Imps Smurfy Award. Onfortuinlijk genoeg is jouw site niet actueel smurf gerelateerd. Ik vind het gebruik van de smurfclipart leuk, maar daardoor is jouw site nog niet gekwalificeerd, omdat het allemaal eigenlijk Peyo’s(de smurfenmaker) copyright heeft. Ik vond het echt leuk je site te bezoeken, het heeft een leuke opmaak en kleurenschema, maar het geeft geen smurfinformatie, het komt niet tegemoet aan de criteria van ons award-programma en daarom ben ik niet in staat de award te geven.

Ik stel voor dat je misschien beter een wat algemenere award aanvraagd, die op het internet te vinden zijn.

Nogmaals bedankt voor de aanvraag, veel succes met je website.

Rachel (lijkt op ragebol.;)) Webley

Tinmar, (URL) - 07-10-’03 23:53
Bjorn

Nee.. ik wist de betekenis niet uit me hoofd Renesmurf.. na zoeken op kopstubbe vond ik eigenlijk niks.. toen ik verder ging zoeken op het woord boxem kwam ik die wel tegen, vond 1 grote woordenlijst.. en daar stond kopstubber tussen maar niet de betekenis.. daarna weer verder gezocht en kwam Gronings woordenboek tegen en daar stond hij tussen ;)

Bjorn, (E-mail ) (URL) - 08-10-’03 01:49
Marmod

Zijn ze nou helemaal van de smurfen besnufeld …….. ik kom in AKTIE!!! (watch your mail)8-O

Marmod, (URL) - 08-10-’03 23:59