Winschoten

Vandaag vraag ik u welke foto u het meest aanspreekt en waarom?Deze heel erg ingezoomde bijvoorbeeld.Of dit verzoekplaatje, iemand vroeg me eens een foto van mijn fiets te tonen, bij deze dus:Of deze boom, molen, lantaarnpaal, dak en luchtfoto.Of deze met een schaap.Of liever deze met vier schapen.Of dit uitkijktorentje te Reiderwolde, op het hoogste punt van Groningen, in een natuurgebied ten noorden van Winschoten.Of deze Schotse Hooglander wonende te Tusschenwegen.Of liever drie Schotse Hooglanders eveneens wonende te Tuschenwegen, een natuurgebied ten zuiden van Winschoten.Of deze straat in Winschoten waar de avond valt, en daarvoor viel er al heel anders wat.

Rene Zaterdag 07 Juli 2012 at 12:00 am | | Smurf

zestien reacties

cheet

Doe mij de vuurrode libelle: reden de enige die echt vrij is ;)
Nee:ik stem niet rood LOL

cheet, (URL) - 07-07-’12 01:21
curieuzeneuzemosterdpot

ik ga voor de rode uitkijktoren, renesmurf!

de komt mij heel oosters over?

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 07-07-’12 01:35
Chantal

Quandy en water, de perfecte combinatie

Chantal, (URL) - 07-07-’12 07:12
antony_petit@hotmail.com

en doe maar de molen die staat er prachtig op en dat heb ik nog niet in belgie gezien
dus ik deze
groetjes antony

antony_petit@hotmail.com, (URL) - 07-07-’12 07:56
Redstar

Ik vind de molen het mooist. Omdat ik van molens hou.
Daar kan ik er geen genoeg van zien.

Redstar, (URL) - 07-07-’12 08:15
Sjoerd

De foto met de schotse hooglander, die straalt gewoon rust uit…

Sjoerd, (URL) - 07-07-’12 08:51
ria

Ik vind je fiets wel heel bijzonder :-)

ria, (URL) - 07-07-’12 09:38
Annojo

Oei, een lastige… Ik denk het torentje in Reiderwolde, hoewel de hond, de libelle en het schapp me ook aanspreken. Het torentje heeft echter iets mysterieus, ik vraag me af wat het is, of mensen elkaar daar ontmoeten en waar het uitzicht op biedt.

Annojo, (URL) - 07-07-’12 11:09
Di Mario

Libelle, schapen, hooglanders… je maakt het me moeilijk, maar Quandy in het water is toch weer de topper van de week.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 07-07-’12 13:36
seomezeor

Ik ga voor de eerste.
Heerlijk die hond te zien spelen in het water, zéker bij deze temperaturen.

Had je ‘m niet gewoon Fikkie kunnen noemen! Ik weet echt niet meer hoe hij heet…………….. en ja, ik had zo’n stille hoop dat je het er bijgezet zou hebben.

Héé.., wat zie ik! Di Mario is de redder in nood! QUANDY!!!! Dat hij dat wéét………….

seomezeor, (URL) - 07-07-’12 15:32
Annojo

De hond in het water roept ook vragen op. Zoekt hij iets? Is het een politiehond? Waar kijkt hij naar? Okay hij heet Quandy (lees ik hierboven) en het is geen politiehond (neem ik aan) maar toch.

Annojo, (URL) - 07-07-’12 16:43
frank-103

Ik ga ook voor de molen, hoewel de zaanse schans hier op een halfuurtje fietsen is, blijf ik moplens erg leuk vinden.

frank-103, (URL) - 07-07-’12 21:15
Leibele

De Schotse Hooglanders spreken mij erg aan omdat ik van deze natuur hou, maar ja, Quandy wint. Omdat ik een hondenliefhebber ben.

Leibele, (URL) - 07-07-’12 23:34
hanscke

Ik ga voor dat ene schaap. Ik spaar schapen en deze is het meest duidelijk in beeld.

hanscke, (URL) - 08-07-’12 13:29
Linda

Ik heb niet één foto die me aanspreekt maar meerdere vind namelijk alle dieren foto’s die je hier geplaatst hebt erg leuk, ben nu eenmaal een dierenliefhebber…en de foto van de molen vind ik echt mooi, een echt typisch Nederlands plaatje..een molen een mooie blauwe lucht, daar kan ik van genieten.

Linda, (URL) - 08-07-’12 16:45
rietepietz

Ik kan niet kiezen tussen de Schotse hooglander en Quandy ,allebei in een omgeving waar ze het naar hun zin hebben ….nou ja de molen is natuurlijk óók een juweeltje !

rietepietz, (URL) - 08-07-’12 21:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.