Kiekjes uit Bergen

Quandy was niet mee, hij moest het huis bewaken.Ik was eens op vakantie naar Noorwegen, Bergen.En de vakantieavonturen had ik allemaal wel verteld, maar een aantal plaatjes zijn nog blijven liggen.Het doet allemaal erg Noors aan, en dat  klopt ook wel.Bergen kent ook wel eens mooi weer, maar regen is daar ook heel normaal.Standbeelden en waterpartijen horen altijd in een stad.En straattheater en lekker rondkijken.Welke afbeelding zegt u het meeste, en waarom?En ik sluit af met een hekje in Winschoten, gok ik.

Rene Zaterdag 14 Juli 2012 at 12:00 am | | Smurf

veertien reacties

Thérèse

Eigenlijk allemaal, ReneSmurf. Was dat nog met je vorige camera misschien? Die gaf heel eigenaardige effecten en dat vond ik wel bijzonder. Dus ik kan niet zo goed een keuze maken, maar ik overweeg wel om ook eens naar dat Noorse Noorwegen te gaan. Dus toch wel een soort antwoord op jouw vraag.

Thérèse, (URL) - 14-07-’12 00:10
curieuzeneuzemosterdpot

ik ga voor foto 2.
ik ben helemaal weg van de wolken en van de speciale kleuren!

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 14-07-’12 00:43
sillyme

Blijf heel stom hondenfoto’s altijd erg leuk vinden. Zal het herkenbare wel zijn! Bergen is leuk! Mijn Bergen is leuk maar daar zou ik ook wel eens naar toe willen!

sillyme, (URL) - 14-07-’12 01:14
Marjolijn

Mooie wolkenluchten op nr. 2

Marjolijn, (URL) - 14-07-’12 05:33
Chantal

Zeker geen strak blauwe luchten hier vandaag, realtime!

Chantal, (URL) - 14-07-’12 07:19
lien

Foto 2 vanwege de schilderachtige wolken maar het hekje vind ik een sublieme afsluiting.

lien, (URL) - 14-07-’12 08:18
Albert y Mara fotoblog

Die met dat straattheater. Waarom? Vanwege het vele water …………………. dat nu met bakken uit de hemel komt. De hemel sluizen staan weer eens open. Lang leve de Nederlandse natte zomer. Dus niet René, als het maar eens droog wordt. Trouwens dit zijn vast foto’s met je oude camera?? Vanwege die blauwzweem. Geeft niet, je bedoeling is duidelijk.
Groetjes
Albert

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 14-07-’12 09:53
Bertie

Geef mij de eerste foto maar; een afvalbak in het licht geplaatst. Dat zouden we vaker moeten zien, vooral langs de weg.

Bertie, (URL) - 14-07-’12 11:14
Sjoerd

Goh, ik krijg spontaan een depressie met het kijken naar deze foto’s.

Sjoerd, (URL) - 14-07-’12 14:56
Annojo

‘Het doet Noors aan’ hahaha. Verrek ja :) Ik vind je hond ook leuk, heb altijd het idee dat ik naar Commissaris Rex zit te kijken :)

Annojo, (URL) - 14-07-’12 20:54
jager

Ik was eens 3 weken in Noorwegen vlakbij Trondheim , zeker mooi land! Het plaatsje waar we doorheen kwamen daar hete Hell, en daar kun je dus t-shirts kopen met de tekst, I was in hell and now I am back…

jager, (URL) - 14-07-’12 21:39
frank-103

Het ziet er allemaal heel Noors uit, hoewel ik niet weet hoe noorwegen er eigenlijk uit ziet.

frank-103, (URL) - 14-07-’12 22:48
Di Mario

Ik ben het meest geneigd Quandy, maar dat weet je van me. Maar omdat het eigenlijk over je vakantie gaat, wilde ik daar een foto uitkiezen. De gebouwen gaan het niet winnen van de straatartiesten. Dat brengt allemaal gezelligheid in de straten dus die gaan winnen deze keer.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 15-07-’12 03:16
rietepietz

Toch maar foto 2 voor de samengeklonterde gekleurde huisjes tegen die mooie lucht !

rietepietz, (URL) - 15-07-’12 18:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.