Moet kunnen.

Ik vroeg me toch even af of ik de tien foto`s op zaterdag deze week wel door zou laten gaan.
Er komen immerst al behoorlijk wat kerstboomfoto`s binnen, en dit jaar gaan die altijd voor!Maar aangezien er na mijn vorige kerstbomenbosfotoboekupdate nog even niks binnen is gekomen dan nu de verlate zaterdagfotosessie.
Met nog wat Sinterklaasmeuk, want mijn nichtjes maakten niet alleen iets van de c1000, ook de actie van de Lidl grepen ze aan.Zo ziet u maar weer dat Sinterklaas zelfs gratis kan!Ook bij de Spar kwam Sinterklaas langs, daar met een schoorsteen, maar mijn nichtjes deden alleen C1000 en lidl.Ik zag de goedheiligman ook nog in een Winschoter etalage staan.Ja, de hele Winschoter binnenstad was wel in Sinterklaassferen, en deze pieten aanschouw ik toch elk jaar weer eventjes.In Winschoten noemen we het district een zone.Veel is het niet hoor, een hoerenkast en een massagesalon, misschien wel met een happy end.Kijk, momenteel is Winschoten geheel in kerstsfeer.Jaren geleden was ik al ergens onder de indruk van de versierselen in één of andere stad waar het Glazen Huis stond, en nu verlicht men in Winschoten de kale boomtakken ook al zo mooi.

Rene Zondag 16 December 2012 at 12:00 am | | Smurf

tien reacties

Chantal

Leuke surprise Schoenen

Chantal, (URL) - 16-12-’12 07:24
Marjolijn

Altijd leuk die kinderfreubels.
Mooie zondag.

Marjolijn, (URL) - 16-12-’12 08:42
Sjoerd

He, gelukkig zie ik ook nog wat sneeuw…

Sjoerd, (URL) - 16-12-’12 09:33
Leibele

En Almere is saai, vooral tijdens de kerstperiode.

Leibele, (URL) - 16-12-’12 11:25
ria

Lichtjes in bomen vind ik ook altijd erg leuk staan.

ria, (URL) - 16-12-’12 12:30
hanscke

Ja zo kunnen kinderen heel wat cadeautjes krijgen als ze bij iedere winkel een kleurplaatschoen mogen zetten. Ik ga zo langzamerhand van de kerstsfeer genieten zo ‘s avonds. Al die vele verlichtingen hebben toch wel wat.

hanscke, (URL) - 16-12-’12 14:06
Di Mario

Hadden ze wij de dierenwinkel in winschoten geen schoentjes. Wij hadden ze wel.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 16-12-’12 14:20
Linda

Hier was jammer genoeg niet veel sint versierselen te vinden. Leuk de schoenen van je nichtjes. Kerst en zijn lichtjes, het blijft bijzonder en mooi om te zien

Linda, (URL) - 16-12-’12 15:26
rietepietz

Gelukkig is er niet voor rode kerstverlichting gekozen in Winschoten …dat zou nog behoorlijk voor verwarring kunnen zorgen ;-)

de supermarkten sllen natuurlijk handig in op dit soort feesten ,leuk voor de kinderen als ze hun moeder zo gek kunnen krijgen om álle supermarkten te bezoeken !

rietepietz, (URL) - 16-12-’12 16:06
Linda Kwakernaay

Leuk he Sinterklaas!
Zodra ik een mooie foto van de boom heb, stuur ik die

Linda Kwakernaay, (URL) - 16-12-’12 18:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.