Zalige Kazen

'Daan' heeft de volgende reactie geplaatst:

Misschien van de minder bekende soorten kaas geen heel pond nemen? of speel je die dan door naar andere kaas liefhebbers in Winschoten?


Ja, ik doe wel een pond.
En ik zal het ervaren ook!

En wat ik dus echt niet weg krijg, ik ga mezelf niet kwellen, neem ik mee naar mijn ouders, kunnen zij dat ook eens proeven.

Ik eet al ruim twintig jaar brood met kaas op mijn werk, en een banaan.

En aangezien ik tegenwoordig boven een kaaspakhuis woon, met meer dan 40 ponden kaas, neem ik ze allemaal!
pond voor pond, en het pond waar ik nu mee bezig ben heet Extra Belegen.

Het ligt dus in tussen Belegen en Oud Belegen.

Ja, ik weet niet, ik vind het gewoon lekker en geef het derhalve een zeven.
Omdat ik het niks minder lekker vind dat de vorige die ik een zeven gaf.De vraag van vandaag luidt:  Wat smeert u het liefst op uwen boterham?

Rene Vrijdag 05 April 2013 at 6:00 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

zeventien reacties

Marjolijn

Kaas is ook en van mijn favoriete broodbekleding.

Marjolijn, (URL) - 05-04-’13 19:23
Sas

Kaaaaaas. Heerlijk! Of appelstroop.

Sas, (URL) - 05-04-’13 19:43
ria

Lekker hoor, doe mij ook maar een stukje, wel met een glaasje wijn erbij graag.

ria, (URL) - 05-04-’13 19:47
Thérèse

Wat doe ik graag op mijnen boterham? Ik vind zoveel lekker. En dus moet ik afwisselen, want anders word ik zo rond als een ton. Kaas dus, maar ook rookvlees, krabsalade, rosbief, chocolade hagel en honing, jam vooral aardbeienjam en zo kan ik nog héél lang doorgaan, want ik vind nog veel meer lekker. Dan heb jij het nog maar gemakkelijk met je boterhammen met kaas.

Thérèse, (URL) - 05-04-’13 20:16
Han

Met een pond kaas doe ik een maand dus 40 soorten is 40:12=3,3 jaar.
Tegen die tijd is elke kaas oude kaas. ;)

Han, (URL) - 05-04-’13 20:37
Sjoerd

Ik smeer het liefst boter op mijn boterham…

Sjoerd, (URL) - 05-04-’13 21:22
frank-103

Ik doe meestal ook kaas op mijn brood voor tussen de middag op het werk, maar wel jonge kaas, licht belegen mosterdkaas, komijnekaas, maaslander of zo, geen belegen of oude kaas. Maar als ik thuis ben doe ik geen kaas op brood, dan eet ik liever vleeswaren, kip kerrie salade of zoetigheid op mijn brood.

frank-103, (URL) - 05-04-’13 21:53
oma

Ha Rene,

Belegen vind ik erg lekker, elk moment.
op brood ook het liefst kaas, ultiem een wittebol met boter en kaas.
Quandy eet liever uit zijn bak zag ik net op YT. oma

oma, (URL) - 05-04-’13 22:02
karel

hier ook weekend Rene
ik net thuis van het werk en werk het weekend ook
wat ik op brood doe , ojee zoveel , maar ik ben gek op oude kaas
wens je een fijn weekend

karel, (URL) - 05-04-’13 22:08
Di Mario

Kaas, speculaas, pindakaas (met hagelslag) banaan, jam, pasta, rundvlees.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 05-04-’13 22:23
Marylou

Ik lust alles op mijn boterham maar het liefste heb ik kaas en dat mogen alle soorten zijn.

Marylou, (URL) - 05-04-’13 22:47
jager

Ik houd wel van kaas maar niet op brood, meer hagelslag en aardbeienjam dat doet ik meestal!

jager, (URL) - 05-04-’13 22:51
zuster_klivia

Wij kopen meestal de extra belegen variant, in plakken. Omdat we doordeweeks allemaal boterhammen smeren en meenemen en ‘s morgens vroeg geen zin hebben in gedoe. In het weekend eet ik graag oude geit, van een stuk.

zuster_klivia, (URL) - 06-04-’13 09:45
Thérèse

En…ben jij misschien vegetariër, René? Bedacht ik pas later, zodoende deze vraag.

Thérèse, (URL) - 06-04-’13 20:05
Renesmurf

Nee.

Renesmurf, (URL) - 06-04-’13 22:07
Menno Nicolai

Op mijn boterham eet ik graag kaas, pindakaas, chocoladehagelslag, jam van eigen vruchten en bessen, ham, leverworst, salami, pain de provence, ardenner boterhamworst, salami, rookvlees, appelstroop, marmite, sanwich spread, bebogeen, nutella, gebakken ei of wat er verder zoal voor handen is.

Menno Nicolai, (URL) - 07-04-’13 00:35
rietepietz

Nou daar zijn nogal wat mogelijkheden … eh, kaas natuurlijk, ham, cervelaatworst, smeerworst gebakken ei en zo kan ik nog wel even doorgaan . Ik eet altijd bruin brood, maar soms haal ik een tijgerbolletje en daar neem ik dan altijd heel dil abrikozenjam op! Heel vroegen thuis at ik wel eens brood met “tevredenheid” en als het vers bruin brood is vind ik dat ook lekker !

rietepietz, (URL) - 07-04-’13 18:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.