Bekijk het maaR

Deze foto nam ik ooit eens met mijn oude camera, en heeft mijn weblog nimmer gehaald.Dat geldt overigens voor alle foto`s die u ziet.Alhier, want ik spreek alleen over alhier.En ik dacht er serieus aan dit plaatje ongelogt te verwijderen, tot ik dat ding zag!
Haha, net er nog op, en niet eens helemaal, perfect.Maar ik wil niet zelf mijn foto`s becomplimenteren, dat mag u doen, of andere punten benoemen.Ik koos voor het herfstthema omdat het geen herfst is nu.Bovenstaande foto`s laten gedeeltelijk het Sterrebos in Winschoten zien, en wat van natuurgebied De Lethe, aan de grens met Duitsland.Kijk, wij hebben hier geen windmolens wegens landschapvervuiling, dus we kunnen in de hele gemeente precies zien waar Duitsland ligt.Ik vind het flauw om te zeggen dat er elke week een sneeuwfoto tussen zit, altijd, het hele jaar door, want dat ziet u immers zelf ook wel.En gaarne de leukste benoemen of zo, doe maar wat, zeg maar iets, want ik vind reacties erg leuk, hoe meer hoe liever:Pwoei

Rene Zaterdag 20 April 2013 at 12:00 am | | Smurf

dertien reacties

curieuzeneuzemosterdpot

de laatste foto ‘wint’ voor mij vandaag!
alles heeft er zijn eigen plaatsje gekregen? :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 20-04-’13 00:56
Linda

Dit is weer eens een ander soort serie foto’s…..ik vind de één na laatste foto het mooist, de natuur is kunst, zeker als je het lijnenspel van de takken ziet, echt een mooie foto

Linda, (URL) - 20-04-’13 02:20
Marjolijn

De voorlaatste is de mooiste, die zou nu ook genomen kunnen zijn.

Marjolijn, (URL) - 20-04-’13 05:52
karel

mogge René
ja de onderste foto , doet het ook hier goed
ik opende vanochtend de gordijnen en zag alles was wit , van de vorst gelukkig , geen sneeuw
ik sluit af en wens je een fijne dag

karel, (URL) - 20-04-’13 09:13
Chantal

Herfstige mood vandaag

Chantal, (URL) - 20-04-’13 09:26
Sas

De op 1 na laatste vind ik het mooiste :)
Fijn weekend!

Sas, (URL) - 20-04-’13 13:39
Redstar

Ik vind de een na laatste het mooist. Ik ben ene beetje in een bomen bui de laatste dagen.

Redstar, (URL) - 20-04-’13 14:31
Di Mario

Er zitten mooie foto’s tussen hoor. Hahahaha, dat ding moest ik even zoeken. Maar toen wist ik meteen wat je bedoelde. Hahahaha. Nee geef mij dan maar lekker de bomen.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 20-04-’13 16:58
Sjoerd

Een bossig gedoe vandaag. Niet iets wat er speciaal uitspringt.

Sjoerd, (URL) - 20-04-’13 18:21
ria

Vooral die met die bomen ;-)

ria, (URL) - 20-04-’13 19:21
Thérèse

De tweede foto vind ik erg mooi, bijna (of helemaal? ik twijfel nog) kunst. Het lijkt net niet echt, geen echt bos bedoel ik, dus Kunst wellicht. Hij is mooi!

Thérèse, (URL) - 20-04-’13 20:23
rietepietz

de tweede en derde zijn prachtig en het zeker waard om ze een beetje “op te piepen“in een foto bewerkings programma zodat ze aan kleur winnen. De voorlaatste heeft datr niet nodig ,zie is zo al mooi op kleur!

rietepietz, (URL) - 21-04-’13 16:13
hanscke

Veel kale bomen en dat terwijl ik hunker naar gestoffeerde bomen, dwz, bomen met groene blaadjes.
Verder zie ik door de bomen het bos niet maar wel winmolens.

hanscke, (URL) - 22-04-’13 15:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.