Vannacht De Nacht van Winschoten

En omdat ik er nu helemaal middenin woon, zal ik gedurende deze nacht wat foto`s en filmpjes maken van hoe ik het ervaar.Het hoofdpodium kan ik schuin op kijken vanaf mijn balkonnetje.Hierboven ziet u overigens wat ik vanmorgen zag aan de voorkant van het pand waar ik in woon, daar wordt deze nacht een dance feest gedaan.
En hieronder een kijkje op de braderie.Het Marktplein is er klaar voor.Her en der worden alvast nog wat dranghekken geplaatst.En dit is dus dat hoofdpodium waar ik het eerder over had.En nu maar even een filmpje produceren

Rene Vrijdag 12 Juli 2013 at 6:31 pm | | Smurf

drie reacties

ria

Dat wordt vast een gezellige nacht in Winschoten. Veel plezier!

ria, (URL) - 12-07-’13 19:44
Di Mario

Dat wordt een latertje voor je vanavond.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 12-07-’13 20:22
tagrijn

Veel plezier en straks kijken we met je mee.

tagrijn, (URL) - 12-07-’13 20:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.