Vakantie 2013 te PolenEn voor men in Polen is moet men er eerst naar toe.tenminste, zo gaat dat bij mij.Kijk, en ontdek een Duitse eekhoorn.Wegens omstandigheden zijn de foto`s even per ongeluk in omgekeerde volgorde, maar och, ik zeg het er wel bij dat het dus allemaal Duits is, om misverstanden te voorkomen.Duitsland, het land van de regeltjes, gelijk Nederland.En wie goed kijkt kan mijn auto op zijn plekje zien staan.Met zonder voortent, vanwege dat het maar één overnachting betrof.En even pauze langs de snelweg, soms op de gekste plekken.En dit is dan de laatste foto van vandaag, wat eigenlijk dus mijn eerste vakantiefoto van 2013 betreft.Als alles mee zit spoedig weer wat praatjes en plaatjes, en als het tegen zit niet.

Rene Dinsdag 23 Juli 2013 at 6:00 pm | | Smurf

negen reacties

zuster_klivia

Heerlijk René! Geniet je suf…. :)

zuster_klivia, (URL) - 23-07-’13 19:30
Therese

Leuk Renesmurf. Het is zeker een heel eind rijden en ja, die regels…ik ga straks of morgen de rest lezen. Zovast een fijne vakantie gewenst!

Therese, (URL) - 23-07-’13 20:21
francky

dat worden leuke vakantieverslagen. Polen ken ik helemaal niet.

francky, (URL) - 23-07-’13 20:39
jager

Naar Polen, die komen toch juist allemaal hierheen? Dochter is ook al een paar keer naar Polen geweest om familie te bezoeken, ze vindt het een mooi land. Ik ben nog niet voorbij Berlijn geweest die kant op….

jager, (URL) - 23-07-’13 21:07
Sjoerd

Ach, zo zien we eens wat anders. In polen ben ik nog niet geweest.

Sjoerd, (URL) - 23-07-’13 21:18
Di Mario

Heerlijk Rene, geniet er maar van. Dan genieten wij van je mee.

Love As Always
Di Mari o

Di Mario, (URL) - 23-07-’13 23:18
Linda

Jullie hadden een mooie plek op de camping voor 1 nacht. Leuk weer vakantie foto’s.

Linda, (URL) - 24-07-’13 01:56
Marjolijn

Leuk hoor, ik geniet met je mee..!

Marjolijn, (URL) - 24-07-’13 05:18
rietepietz

Lekker dicht bij de uitgang dus op die kamping! Je had me met die Duitse eekhoorn bijna te pakken , ik zag er een Nederlandse eekhoorn in;-)

rietepietz, (URL) - 24-07-’13 10:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.