Zie maaR

Warschau, tijdens de tweede wereldoorlog lag alles plat, en nadien werd dit allemaal weer opgebopuwd!En wat een subtiele verschillen, ik hou er van.Een heerlijke Poolse lekkernij, koud en warm samen!Hetzelfde, maar dan vanaf een iets ander standpunt.En ook hier experimenteerde ik wat met verschillende standpunten.Dat vind ik dan ook weer het mooie van fotografie, de wereld binnen de door de fotograaf bepaalde kaders.Het gaat er niet om wie er in zit, maar wat er op staat, in dit geval tenminste.Oke, wie dit mooi vindt mag het zeggen, en eens proberen uit te leggen, ik ben benieuwd.Achterin de tram.Ergens op een plein.Alles genomen te Warschau, door mij, tijdens de afgelopen 30 uur!

Rene Donderdag 25 Juli 2013 at 6:00 pm | | Smurf

zeven reacties

tagrijn

Geniet er maar van en heb bewondering voor die Polen die de stad na plat te zijn gebombardeerd weer in oude staat van de grond hebben gekregen. Weliswaar voor een groot deel façades, maar toch. Topstad waar topmensen wonen.

tagrijn, (URL) - 25-07-’13 20:00
Sjoerd

Ik heb even moeten zoeken naar die smurfen op die trein…

Sjoerd, (URL) - 25-07-’13 21:55
Di Mario

Wat een smurfen daar. Trouwens… wat mooi is eraan. Dat is niet belangrijk volgens sommige mensen. Er is een sexshop, die hoeft niet mooi te zijn. Als hij maar functioneel is.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 25-07-’13 22:59
Linda

Het likkt mij een hele mooie stad om rond te kijken en te ontdekken….De smurfen zie je hier ook overal en iedere,keer weer moet ik aan jou verzameling smurfen denken.

Linda, (URL) - 26-07-’13 01:07
rietepietz

Nou jouw dag kon niet meer stuk na het ontdekken van die “smurf“reclamepaal ;-)
Misschien dat een sexverslaafde tóch nog iets moois op foto 8 kan vinden;-)

rietepietz, (URL) - 26-07-’13 14:08
Hans

De eerste foto’s van het plein komen bekend voor.
De Smurfen zijn je blijkbaar al voor gegaan. Hans

Hans, (URL) - 26-07-’13 23:45
hanscke

Die laatste foto, ik lig in een deuk……Smurfin wacht op jou

hanscke, - 27-07-’13 09:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.