Bekijk het maaRIk ben in Polen, ik zeg het maar even.Daar staat dit gebouw overigens slechts één keer.Maar op een weblog mag de weblogger lekker doen wat ie wil, en kan.Maar photoshop doe ik dus niet aan, ik hou alles graag puur natuur.Een ware weblogger logt gewoon door, ook tijdens de vakantie.En leest andere weblogs, ook tijdens de vakantie.Maar dat doe ik dus niet, andere weblogs lezen, als ik vakantie heb hou ik het alleen bij mijn eigen log. Vandaar ook dat er zo weinig bezoekers zijn, hoewel dat ook wel weer meevaltEvengoed is mijn weblog nu even een dagboek, en dan vooral leuk voor mezelf.
Rene Vrijdag 26 Juli 2013 at 6:00 pm | | Smurf

acht reacties

Marjolijn

Ja, ook in Polen moeten de ramen gewassen worden..!!
Goed gezien.

Marjolijn, (URL) - 26-07-’13 18:28
ria

Tsjonge daar ook al smurfen! Leuk gezicht die glazenwassers :-)

ria, (URL) - 26-07-’13 19:17
jager

Ik blog niet door op vakantie want ik heb vakantie en vindt terugblikken erna juist weer leuk maar dit is ook leuk hoor, zien wat jij die dag hebt gezien!

jager, (URL) - 26-07-’13 20:52
Sjoerd

Ook al heb je vakantie en reageert niet bij mij wil niet zeggen dat ik hier niet zou reageren. Die glazenwassers daar hebben en shit baantje, als ze klaar zijn kunnen ze meteen weer opnieuw beginnen.

Sjoerd, (URL) - 26-07-’13 21:42
Di Mario

Ik ben er gewoon hoor. Want ik kom hier niet omdat jij bij mij antwoord maar omdat ik je logs wel grappig, interessant of wat dan ook vind. Als ik op vakantie ben gaat bij mij de blog ook door. En als ik ‘s avonds tijd heb, de kinderen en Dinnetje liggen in bed, dan lees ik wel de logs van anderen, Maar reageren doe ik eigenlijk nooit. Daar gaat net iets teveel tijd in zitten.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 26-07-’13 22:34
Hans

De toren is het Palace of Culture and Science is een cadeau van de Soviet Union en kon niet hoger gebouwd worden omdat men daar de kennis nog niet voor had.
En tijdens de Tweede Wereldoorlog is het grootste Joodse getto van Europa 1943 compleet vernietigd.

Hans, (URL) - 26-07-’13 23:53
Linda

Wat een mooie toren zeg,,en ik ben blij dat ik daar geen ramen hoeft te wassen.

Linda, (URL) - 28-07-’13 00:45
rietepietz

Het heeft wel iets futuristisch die glazenwassers aan dat gebouw , bijzonder!
! het is wel leuk om te zien waar jij uithangt en wat je meemaakt en ik snap die “dagboekinstelling“wel !
Ik snap óók wel dat er mensen zijn die tijdens de vakantie géén logjes plaatsen , vooral als je met een gezin op stap bent heb je dan toch andere prioriteiten .

rietepietz, (URL) - 28-07-’13 12:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.