Zie maaR

En dan rommel ik nu even wat rubriekjes door elkaar in het kader van wat er door jassen omdat het anders niet opschiet. En tempo maken en diepgang.Anders blijven sommige foto`s die zo lang blijven liggen zo liggen bovenop foto`s die al heel erg lang liggen.
Nou ja, behalve onderstaande dan, die is meer omdat ik wil dat dat moet!Dit is de VOOR foto, de NA foto is nog altijd niet gemaakt:Ik vermoed dat ik deze foto gemaakt heb toen de beste man 50 werd.Dit spreekt wel voor zich:Een blik in de vijver van mijn vader:En inzoomeren natuurlijk!Oja, de KAASRUBRIEK!

Onderaan getagged als kaas en aldaar ook voorgaande afleveringen te lezen.
Komende afleveringen volgen nog, nu eerst dus deze:

Op het papier, dat ik kreeg omdat ik er om vroeg, van het kaaspakhuis beneden, met de lijst van meer dan 40 soorten kaas die ik allemaal wil proeven, stonden onder het kopje bijzonderheden het woordje CALORA, diverse soorten kaas, die ze niet allemaal hadden, maar wel de NAGELversie, bestelde ik deze.Het is dus calora nagelkaas, en nagels zijn vies, de kaas er om heen prima te doen.
En calora schijnt te staan voor zeer vetarm.
6.

Dat was hierboven dus, hieronder in rap tempo door met de rubriek in het kader van de wekelijkse dinsdagse foto van de bouw van het nieuwe cultuurhuis De Klinker te Winschoten.Men ziet gewoon aan alles dat het hartje zomer augustus is!
Tenminste, ik wel.En de twee naastgebouwde supermarkten zijjn bijna gereed.Tot zover.

Rene Woensdag 14 Augustus 2013 at 12:00 am | | Smurf
Gebruikte Tags: ,

twaalf reacties

frank-103

Ik zou een kleiner stukje kaas kopen om te proeven, weggooien is zonde en dan zit je een week met een stuk vieze kaas. Een Jumbo in de buurt is hachelijk, moet je daar iedere keer ‘hallo Jumbo’ roepen…

frank-103, (URL) - 14-08-’13 00:20
Marjolijn

Een blog met van alles, dat schiet lekker op.
Jumbo komt toch ook overal.

Marjolijn, (URL) - 14-08-’13 05:18
Sjoerd

Het gaat maar door met de bouw… Maar doordat je steeds foto’s ervan plaatst vergeet je de tijd. Alleen nog altijd jammer van de webcam.

Sjoerd, (URL) - 14-08-’13 08:02
francky

altijd leuk om zulke foto’s te zien. Je kan er veel meer van te weten komen dan ellenlange teksten.

francky, (URL) - 14-08-’13 08:02
karel

ha die René
je bent aan het husselen geweest , met wat oude fototjes
ja als ze blijven liggen is ook niks
maar juist die ene met het winterse tafereel , viel me op
en ja jumbo is niet echt verkeerd
geniet de dag

karel, (URL) - 14-08-’13 08:22
Sas

Toch leuk, met dit mooie weer foto’s van in de sneeuw.

Sas, (URL) - 14-08-’13 10:49
Chantal

Ik hou ook niet van nagelkaas… sowieso nagels is al een vies woord…

Chantal, (URL) - 14-08-’13 11:29
lien

Ik denk toch dat het een vrouwtje was en geen man van 50. En ik ben wel benieuwd naar die andere supermarkt.

lien, (URL) - 14-08-’13 13:46
rietepietz

Het blijft raar om zo’n groot stuk kaas te kopen als je niet weet of je die soort lekker vindt , dan lijkt een klein“probeerstukje “me logischer ….. maar ja ,ik ben dan ook een vrouw;-)
De vijver van je vader lzou zeker niet in onze tuin met bescheiden afmetingen passen ,hij lijkt me flink groot!

rietepietz, (URL) - 14-08-’13 16:48
Therese

Het mooiste is voor mij de vijver van je vader en wat een boel vissen zitten erin, nou ja, zwemmen erin, bedoel ik.

Therese, (URL) - 14-08-’13 17:24
ria

Nagelkaas, heerlijk!

ria, (URL) - 14-08-’13 20:07
Di Mario

De vijver wint het deze week bij mij. Mooi die school vissen zo in de vijver, daar kan ik uren naar kijken.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 14-08-’13 22:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.