Mijn kijk

Een dinsdag, op woensdag, met tegenlicht dit keer.
En toen ik hem al keurend bekeek, met in gedachten, weggooien of loggen, besloot ik het laatste.
Plus dat het de echte winterzon was die zo mooi scheen op die Winschoter winterboom, en ik laat me niet zeggen wat ik al dan niet moet of mag natuurlijk.Waarmee we nu aangekomen zijn op een zomerse blik in de vijver van mijn vader, wat is die prachtig mooi!Mja, dit festival is al even geleden, toen ik deze foto maakte zelfs nog langer, maar ik attandeer u even op die roos, gaaf he!Hier hoort een website bij:  www.waterbei.nl De communisten zijn tegen het bouwen van winkeltjes in het stadspark.
Dat wil niet meteen zeggen dat de andere partijen daar meteen voorstander van zijn, maar de VCP is tenminste zeer luid en duidelijk!Het verschil tussen radio en televisie is te vergelijken met het verschil tussen foto`s en filmpjes.
Bij filmpjes weet je niet of de brug bezig is open te gaan of juist druk doende aan het zakken is, en al zeg ik het er bij, dan nog kan u uw eigen invulling er aan geven.Deze schapen grazen op alle gemeentelijke grasvelden in Winschoten, en momenteel bevinden ze zich in het Stadspark, ik heb ze ook al in Plan Noord en Plan Zuid gezien.Het eerste wat men zo`n beetje ziet als men via de noordelijkste grensovergang ons land binnenkomt is die walgelijke gele M van Winschoten.
En sinds mijn terugkeer van mijn vakantie zijn de reclameborden afwezig, en dat is al meer dan een week.Waterbei is gratis en wat gratis is daar ben ik bij!
De afgelopen jaren ook van genoten, en aanstaande weekend vast en zeker weer, vlak hier onder mijn raam zal het spektakel plaats gaan vinden.Oja, en waar het hem om te doen is, zo stond de bouwput van het in aanbouw zijnde nieuwe cultuurhuis De Klinker er hedenmiddag bij.En dit is dan een blik vanaf de rotondezijde.En de twee supermarkten schijnen te openen eind deze maand.
Beetje merkwaardig, ik weet zo al twee leegstaande ruimtes waar eens supermarkten waren.

Rene Woensdag 21 Augustus 2013 at 12:00 am | | Smurf
Gebruikte Tags:

elf reacties

Linda

Leuk dat festival, ben benieuwd wat voor een foto’s je ervan zult maken. Mooi al die visjes in de vijver. Wat gek dat die winkels al open gaan terwijl het nog een bouwput is…..

Linda, (URL) - 21-08-’13 02:20
Marjolijn

Dat wordt weer een mooi feestje komend weekend..!

Marjolijn, (URL) - 21-08-’13 07:03
Di Mario

Blijft een vreemd iets dat winkels verhuizen, maar dat heeft vaak te maken met een betere plek. Waar ze dus meer winst en omzet zullen hopen te halen.. Die vissen had ik toch al eens gezien. Of was dat vanaf een andere hoek?

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 21-08-’13 07:28
Redstar

Ik zou ook tegen winkels in het stadspark zijn. Dat gaat ten koste van ruimte, en geeft kans op extra afval/vervuiling van de omgeving. We weten tenslotte hoe mensen zijn.

Redstar, (URL) - 21-08-’13 07:35
francky

ik doe niet rap foto’s weg ook al zijn ze een miskleun in de ogen van “echte” fotografen. Iedere foto heeft wel iets.

francky, (URL) - 21-08-’13 10:33
Sjoerd

Het schiet toch al lekker op met dat cultuurhuis. Jammer van die komende leegstand.

Sjoerd, (URL) - 21-08-’13 12:18
Therese

Het leukste René vind ik die schaapjes. Waarom weet ik niet. Het voelt zo lekker wollig, denk ik. En ik wens je zovast veel plezier bij dat gratis festival.

Therese, (URL) - 21-08-’13 19:24
hanscke

Volgens mij gaat de brug omhoog. Er staat namelijk nog weinig verkeer te wachten.

hanscke, (URL) - 21-08-’13 21:36
Hans

zou ook tegen winkels in het park zijn, er staan panden genoeg leeg.
Het is een variatie aan indrukken. Hans

Hans, (URL) - 21-08-’13 23:09
frank-103

Die M daar worden wij wel enthousiast van hoor, heerlijke milkshakes en de joppie hamburger is ook goed weg te werken.

frank-103, (URL) - 21-08-’13 23:25
Rietepietz

Ik hoop dat hget cultuurhuis een beetje soliede gebouwd wordt, de huidige bouw is tegenwoordig vaak niet bestand tegen een flinke regenbui en die hebben jullie genoeg daar !
Goh… dat jullie nog een communistische partij hebben ,dan loopt het Noorden blijkbaar toch een beetje achter want volgens mij is dat overal allang opgedoekt!

Rietepietz, (URL) - 22-08-’13 09:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.