Joe ziet maaR

Vandaag neem ik u mee in een reis door de tijd waarbij we beginnen in  de afgelopen winter in Winschoten Zuid.Om u vervolgens mee te nemen naar een blik op wat eens het schoolplein was van mijn lagere school.En de voorzijgevel van mijn lagere school, met nieuwe dakgoten, de rest is onveranderd.Een raam, waar ik vast aan de andere kant wel eens mijmerend voor heb gestaan.
Het ultieme maandagochtendgevoel.Mijn vrijwel dagelijkse kookkunsten, en vooralsnog volstaat dat prima.Ik ben nu wel even klaar met de calorakaas en nam de volgende op de lijst:

30 + jong belegen, het smaakt heerlijk en voortreffelijk, kan niet anders dan een tien.En zo belanden we bij vandaag, en hoe ik langs de bouwput van De Klinker fietste.En men werkt gestaag voort.Zoals wij allen doen.Waarna het tijd is voor vermaak, en dat is waar dit om te doen is.Ik lees mijn weblog altijd even hardop voor, alvorens ik tot publiceren overga.

Rene Dinsdag 24 September 2013 at 11:00 pm | | Smurf
Gebruikte Tags: ,

twaalf reacties

Hans

Met foto 1 wachten we dus nog even.
De maaltijd is toch snel en niet ongezond, van koken heb e nog geen kaas gegeten?
mooie herinneringen aan je basisschool. Hans

Hans, (URL) - 24-09-’13 23:14
Leibele

Koken kost meer tijd dan zo,n maaltijd opwarmen in de magnetron. Kook eens voor meerdere dagen in èèn keer en vries het in. Scheelt ook tijd maar smaakt toch beter. Zeker met veel zout minder.

Leibele, (URL) - 24-09-’13 23:55
curieuzeneuzemosterdpot

van kleur kennen ze wat, daar bij de klinker? :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 25-09-’13 01:21
Marjolijn

Dat maaltje ziet er goed uit, en de sneeuw moet nog maar een hele poos wachten…!!

Marjolijn, (URL) - 25-09-’13 05:22
Rietepietz

Nou ja , veel kookkunst komt er niet bij kijken bij zo’n diepvriesmaaltijd.
Voor mensen die alleen wonen misschien wel een redelijk alternatief maar ik vind de mééste echt niet te eten. Vooral nu de winterkost er weer aankomt is koken best wel simpel.
Mooi stuk kaas, je bent duidelijk liefhebber van de jongere kaassoorten dus waarom zóu je nog andere soorten “in ‘t groot” kopen , in jouw geval zou ik het voor het gezien houden met het” kaaskeurprogramma”!

Rietepietz, (URL) - 25-09-’13 08:44
Redstar

Leuk dat raam bij je oude lagere school. Het is een ander raam dan anders met dat lood.
En die maaltijd.. Het is eten he, en dat is het voornaamste.

Redstar, (URL) - 25-09-’13 08:47
jager

Dat is een reis door recentere tijd als bij mij momenteel! Hmm, het eten ziet er wel erg basic uit…Als dat maar lekker is…

jager, (URL) - 25-09-’13 21:19
Di Mario

Ik kan het gerust een keer komen eten, maar ik vraag me af of je elke dag aardappels eet. Want dat gaat er bij mij wel vaak in, maar niet elke dag.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 25-09-’13 22:03
Albert y Mara fotoblog

Vanwege die eerste koude foto, deze keer een kant-en-klare-maaltijd verorberd? Vast wel ;-)
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 25-09-’13 22:59
frank-103

Jong belegen heb ik iedere dag op mijn boterham, heerlijk! Die magnetronmaaltijden lijken me minder goed voor je, maar als dat voor jou werkt dan is het goed!

frank-103, (URL) - 25-09-’13 23:33
Mirjam Kakelbont

Het is dat je mij ‘s nachts nergens voor wakker hoeft te maken, maar anders zou het zeker voor de kaas zijn!

Mirjam Kakelbont, (URL) - 26-09-’13 21:22
hanscke

De school hebben we al vaker gezien. Het wordt een vertrouw beeld. Ik kijk met steeds meer belangstelling naar het bouwproject. Ik vind het altijd heel indrukwekkend hoe langzaam het gaat, dat er mensen zijn die er maanden mee bezig zijn en dat elk van die mensen daar een geheel eigen taak in heeft. En met dat samenwerken ontstaat er dan toch een bouwwerk dat vroeg of laat een keer afkomt.

hanscke, (URL) - 26-09-’13 22:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.