Liechtenstein

Eerst laat ik u mijn glasbak zien, de glasbak waar iedereen van heel de wereld al zijn of haar glas in kan deponeren. 
De bak rechts is voor mijn vuilniszakken, en de klep gaat alleen open als ik mijn pasje voor een schermpje hou.En dan nu een deel van een ruine die ik aantrof in Liechtenstein.Het landje waar ik eens op vakantie was en toen zoveel foto`s gemaakt heb dat ik ze nog niet eens alllemaal heb laten zien.Mijn vouwfiets voor een Liechtensteins bankje met achter dat Liechtensteinse gras de Rijn en daar achter Zwitserse bosjes.Ik vind ruines erg mooi en vaak indrukwekkend, en ik kan niet precies verklaren waarom.Een piepklein zonnepanneeltje op een Liechtensteins dak.Alle autobruggen over de Rijn zijn ook voorzien van voetpaden en halverwege aan de leuning dit grensbodje.
Liechtenstein | SchweizEen beekje dat wordt geleidt, perfect aangelegd als de maakbare natuur.En ik sluit af met deze brug.De brug die ik zie als een brug naar volgend jaar februari, dan ga ik verder met putten uit het fotomapje met Liechtenstein, zoals ik dat inmiddels al jaren doe ik februari.

Bij leven en welzijn.

Rene Vrijdag 28 Februari 2014 at 10:22 pm | | Smurf

achttien reacties

Henry

Mooie serie Rene. Ik krijg alweer aardig de kriebels. De lente mag van mij wel komen. Gelukkig hebben we deze winter geen sneeuw gezien, iig hier (zwolle) niet! ;)

Henry, (URL) - 28-02-’14 23:20
Hans

Je hebt lekker rond gefietst in de berg en dalen, zo zie je meer dan met de auto. Hans

Hans, (URL) - 28-02-’14 23:26
Karel

wat heb jij met Liechtenstein
ik hou van de bergen , wil je niet weten
ik fietste door Winschoten ergens begin jaren “90 maar was nog op geen van de eilanden
en dat ga ik veranderen
geniet het weekend

Karel, (URL) - 01-03-’14 00:17
Terrebel

Nog nooit in Liechtenstein geweest. Ziet er prachtig uit! Het zal vast niet lang meer duren voor wij door ons oog laten scannen ons huisvuil mogen dumpen. Ach, het zal wel ergens goed voor zijn. Want tsja, stel je voor dat iemand uit een andere straat zijn zak in jouw bak werpt. Dat zou toch verschrikkelijk zijn! Daarom: elke zak zijn eigen bak!

Terrebel, (URL) - 01-03-’14 01:03
Marjolijn

Ja, zo werkt het hier ook, de vuilniszak wegbrengen met een pasje..!

Marjolijn, (URL) - 01-03-’14 04:11
Chantal

Het lijken beste kleine bakken, of valt dat wel mee?

Chantal, (URL) - 01-03-’14 07:12
Di Mario

Een mooie log Rene, dat zonnepaneeltje, het moet je maar opvallen. Ook opvallend hoeveel foto’s je hebt genomen van dat kleine landje, dan moet het wel een speciaal landje zijn.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 01-03-’14 07:55
gerdaYD

Jij hebt een scherpe opmerkingsgave als je dit mini zonnepaneeltje wist te spotten!
Mooie fotoreportage zette je hier neer, zo konden we door jouw ogen Liechtenstein bekijken…

gerdaYD, (URL) - 01-03-’14 07:55
John

Ik vind ruïnes ook altijd erg mooi. Nou ja, bijna altijd, want als mensen ze gaan restaureren krijgen ze iets onnatuurlijks en dan vind ik er snel niets aan. identiek is het mooist.

John , (URL) - 01-03-’14 09:10
ria

Wat een lief zonnecollectortje, dat vind ik natuurlijk de mooiste.

ria, (URL) - 01-03-’14 09:25
boerin zonder naam

Prachtigenfoto’s van Liechtenstein…. Ik ben benieuw naar je fotokeuze voor maart.

boerin zonder naam, (URL) - 01-03-’14 10:41
Karel

ha die Rene
ja zeker mooie beelden in de pps en zeer zeker ook mooie teksten
geniet de dag

Karel, (URL) - 01-03-’14 12:36
Frank-103

Ik ga ook altijd kastelen en ruïnes etc bekijken, is gewoon een kijkje in een ver verleden, erg boeiend!

Frank-103, (URL) - 01-03-’14 12:56
Rob

Jouw intro blijf verrassend!

Mooie fotoserie weer.

Vriendelijke groet,

Rob, (URL) - 01-03-’14 19:06
Mirjam Kakelbont

Burchten en ruines vind ik ook interessant. Daarom gaan wij graag op vakantie naar Duitsland: daar stikt het ervan! Nooit geweten trouwens, dat de vuilnisbak met behulp van een pasje geopend kan worden. Weer wat geleerd…
Fijne zondag!

Mirjam Kakelbont, (URL) - 01-03-’14 21:26
Han

Vreemd ik hou niet van sneeuw maar nu is mijn keuze toch die sneeuw foto.

Han, (URL) - 01-03-’14 21:37
jager

Brr beginne we weer met sneeuw terwijl de lente is begonnen. Mooie natuur in Liechtenstein!

jager, (URL) - 01-03-’14 22:15
rietepietz

Nou ik heb Liechtenstein nou ook wel een beetje gezien! Maar die laatste foto, die brug, id wel weer “een plaatje” Handig dat die afvalbakken alleen gebruikt kunnen worden met een pasje, je ziet nog al eens dat anders jan en allemaal z’n spullen er dropt en de bak overvvol raakt en het een zooitje wordt.

rietepietz, (URL) - 02-03-’14 14:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.