Hoofdstad

Ik ben bezig met mijn fotoverslag  van het hemelvaartweekeinde te Amsterdam.
En toen ik ergens een kopje koffie dronk was dit mijn uitzicht.Oranje, binnen of buiten, ik weet het niet meer.Hoe dan ook, de Rollende Keukens.En na afloop het centrum weer in en opvallend veel Kaas zien.Het oudste gebouw van Amsterdam.Geen idee, maar dit kwam zo van mijn toestel af, en ik vind het zeer mooi.Ik vind hier vooral de weerspiegling op dat glas erg fraai.Ik wist dat er op De Dam eens een fietsster is doodgereden door een vrachtwagen.
En dat er een klein monumentje gemaakt is op de bewuste plek.
En ik ben al best vaak op De Dam geweest, en hield het goed in de gaten, en dit jaar ontdekte ik de bewuste tegel.Even wat vrolijkers nu, deze campingeend:Mijn eigendommen:En morgen weer verder met mijn verslag in foto`s.

Rene Maandag 09 Juni 2014 at 10:22 pm | | Smurf

twaalf reacties

Di Mario

Dat toestel van jou is misschien wel een eigen leveng aan leiden, maar ik moet zeggen. Een mooi leven heeft hij er van gemaakt. Je auto staat weer mooi op de foto. Ben je al helemaal gewend aan je auto trouwens?

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 09-06-’14 22:44
Hans

De Oude Kerk Amsterdam ken ik wel, een straat verder woonde mijn oud collega.
Amsterdam leeft, als je er oog voor hebt zie je de leukste dingen, zoals kazen voor een raam. Hans

Hans, (URL) - 09-06-’14 22:49
boerin zonder naam

Die kaaswinkel die ken ik! De winkel op zich ligt in een soort kelder; dieper dan de straat in iedere geval, waarbij de winkel op zich verdeeld is in twee gedeeltes; kaas en delicatessen/souvenirs. Het ligt aan een zijsteeg in de buurt van de Kalverstraat, tegenover een drankenwinkel, waar je unieke flessen sterke drank kunt kopen.

boerin zonder naam, (URL) - 10-06-’14 00:37
curieuzeneuzemosterdpot

twee verdiepingen kaas; hoe mooi om zien! en vast nog lekker om proeven ook! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 10-06-’14 00:43
Marjolijn

Gezellig zo’n camping eend…!!
Die komt niets te kort op de camping.
Mooie foto’s van de grote stad.

Marjolijn, (URL) - 10-06-’14 05:36
Sjoerd

Het meeste reft me dan dat kleine monument, een teken van rouw en vergeet me niet. Het zal je kind maar wezen…

Sjoerd, (URL) - 10-06-’14 07:42
klaproos

wat een prachtig foto verslag Rene.
genieten met hoofdletter

klaproos, (URL) - 10-06-’14 10:41
Chantal

Soms is een ogenschijnlijke fout van je camera een heus kunstwerk…

Chantal, (URL) - 10-06-’14 11:59
Frank-103

Er worden helaas een boel fietsers plat gereden in Amsterdam, komt vast ook doordat ze zich meestal niet storen aan verkeersregels. Maar zielig is het natuurlijk wel!

Frank-103, (URL) - 10-06-’14 13:39
Mirjam Kakelbont

In een boek van Martin Bril heb ik over dat tegeltje gelezen. Triest verhaal.
Een heel mooi fotoverslag! Er staan zoveel mooie foto’s op, ik kan ècht niet kiezen. Super!

Mirjam Kakelbont, (URL) - 10-06-’14 23:12
Aly

Mooi verslag van Amsterdam Rene.
De onverwachte kleuren abstract foto is een waar kunstwerk geworden.
Je hebt een leuk onderkomen op de camping
Heel gezellig ook met de camping eend :-))

Aly, (URL) - 10-06-’14 23:30
rietepietz

Grappig ,Kaaswinkels blijken vaak in hoekpanden te huizen, ik zag in Zwolle óók een juweeltje in een hoekpand.
Wat treurig om op je 27ste doodgereden te worden maar het gebeurd helaas.

rietepietz, (URL) - 11-06-’14 10:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.