XitteRend

Vandaag tien oude foto`s die eigenlijk nieuw zijn.
Oud omdat ze al enige tijd geleden gemaakt zijn, nieuw omdat ze nog maar kort online staan.Ik was een keer naar Enschede, in de week voor kerst, om eens een kijkje te nemen in en rond het glazen huis van 3FM.Dat doe ik elk jaar, naar de stad gaan waar ze zitten en wat geld in de brievenbus deponeren.Zo kom ik nog eens in allerlei Nederlandse steden waar ik anders nimmer een voet zou hebben gezet,En elke maand op de 25e besef ik weer hoe snel de tijd toch gaat.Toendertijd heb ik er heus over gelogt en foto`s gemaakt.En deze zaten nog in de map, waar ze nu dus uitgehaald zijn.Wat een sfeer, wat een mensen.En of ik dit jaar ook ga of niet, daar heb ik het niet over.Een fotorubriek draait immers om de foto`s.Welgelukt allemaal, al zeg ik het zelf.

Rene Woensdag 25 Juni 2014 at 10:22 pm | | Smurf

vijftien reacties

Di Mario

Het geeft me een mooi overzichtje deze serie. Heeft Giel zijn bril nog geveild?

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 25-06-’14 22:46
Sjoerd

Ik vind het ieder jaar een prestatie dat ze dit ervoor over hebben om een goed doel te steunen.

Sjoerd, (URL) - 25-06-’14 23:06
Rob

Een mooie serie!
Daar zul je vast wel een vervolg opmaken.
Vriendelijke groet,

Rob, (URL) - 25-06-’14 23:07
klaproos

mooi man,
ik zou zo kroketten kopen voor een goed doel:-)

klaproos, (URL) - 25-06-’14 23:30
Hans

Een leuke terugblik, deze dingen zakken snel weg in het geheugen. Hans

Hans, (URL) - 25-06-’14 23:53
Therese

Altijd leuk oude foto’s met de herinneringen erbij. Ik herkende die toren opeens. Een tijdje geleden heb ik in Enschede geëxposeerd met collega’s. Zo kom je ook nog eens ergens.

Therese, - 26-06-’14 00:13
curieuzeneuzemosterdpot

je was er inderdaad niet alleen! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 26-06-’14 00:16
Marjolijn

Ja een mooie happening elk jaar in december, en jij was erbij en ook nog mooie foto’s.
Nog een half jaartje geduld en je mag naar Haarlem voor nieuwe foto’s.

Marjolijn, (URL) - 26-06-’14 05:14
gerdaYD

Een mooi allegaartje, inderdaad gelukte foto’s René! En laat de kroketten je smaken vandaag… wink, big smile

gerdaYD, (URL) - 26-06-’14 07:22
Frank-103

Inderdaad een net fotoverslag van een dagje serious request. Wat mij betreft mag je er heus bij zetten dat je dit jaar ook weer wil gaan kijken, dat leidt niet af van de foto’s.

Frank-103, (URL) - 26-06-’14 08:41
John

Het ziet er inderdaad erg gezellig uit. EN het blijft top dat mensen zoveel geld doneren voor de doelen.

John, (URL) - 26-06-’14 09:23
boerin zonder naam

Een serious request voor kroketten? Lekker een snackie erbij!!

boerin zonder naam, (URL) - 26-06-’14 12:30
Chantal

Daar wil ik best een kroketje voor eten

Chantal, (URL) - 26-06-’14 13:18
rietepietz

Ergens wel een grappige gewoonte om op die manier steden te gaan bekijken, ik denk dat je op die manier nooit in Rijswijk komt want dat is (gelukkig) te klein om het glazen huis binnen te halen. Je gaat mij er in ieder geval nooit tegenkomen wanneer ik aan een instelling of organisatie geld wil geven doe ik dat anoniem en hoeft men niéts terug te doen.

rietepietz, (URL) - 27-06-’14 18:28
Albert y Mara fotoblog

Foto 1 vind ik reuze lekker en heb nu aan de Spaasse costa wel zin in een echte Hollandse kroket.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 27-06-’14 23:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.