Qualiteit

En dan nu een fotoverslag van vandaag en de afgelopen week, te beginnen met wat ik at vanavond, te Winschoten.Ik kwam het logo van Middeleeuws Winschoten tegen en maakte daar een foto van.Hier renden vandaag duizenden mensen, maar van de week dus nog niet.
En een heel belangrijk verkeersader, waar niks mis mee was, wordt toch zo grondig aangepakt, wat volkomen overbodig is, dat er lange tijd zelfs dus even helemaal niks langs kan.In Winschoten kan u alle kanten op!De Westerstraat, eerst halen ze alles er uit, vervolgens leggen ze alles er weer in.Twee zusjes die meegerent hebben met Lutje RUN, en ze verdienden daarmee een medaille en een appel!De Start en Finish en het tien kilometerpunt, en achter in de wagen van Bosma`s Bedden zaten de tv mensen van Logo.Omdat het toch open monumentendag was nam ik eens een kijkje in de Marktpleinkerk, dat doe ik wel vaker als die open is, maar nooit voor een dienst, temeer daar ik niet gelovig ben.Toen ging ik naar de Tramwerkplaats, voor een doorlopende filmvoorstelling dat niet zo doorlopend bleek.
De film die vertoond zou worden is slechts éénmaal vertoond.
Jammer, maar ik kon nog wel een tompoes krijgen, lekker hoor!
En toen ik die op had en weer naar buiten vertrok kwamen de volgende mensen al binnen, voor de doorlopende voorstelling....Ol Graitje.
Op 14 juni 1912 werd te Winschoten de N.V. Stoomtramweg Maatschappij Oostelijk Groningen (OG) opgericht omdat dit deel van de provincie Groningen vergeten was met betrekking tot de ontsluiting. Het was een gebied waarover men sprak alsof het "een Woestijn" zou zijn.
Nu ruim 100 jaar later treffen verleden en heden op de grens van Oldambt en Westerwolde elkaar bij de locatie Tramwerkplaats te Winschoten

Aangeboden door Wijkplatform Centrum
29 september 2013

`t Is toch wat he, al die tuintjes en bochtjes en weggetjes, en dat mensen dan zo de patatten door het portier gekieperd krijgen.
Niks voor mij, maar het kan wel allemaal.

Morgen meer, want ik heb nog.

Rene Zaterdag 13 September 2014 at 10:22 pm | | Smurf

dertien reacties

wendy

wat een leuke foto van Tessa en Vivian. Ik heb helemaal niet gezien dat je die had genomen.

wendy, - 13-09-’14 23:36
Albert y Mara fotoblog

Foto 1 ziet er smakelijk uit en foto 9 vind ik als treinenliefhebber leuk.
Salu2 Albert

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 14-09-’14 00:11
boerin zonder naam

Wederom een heel leuke fotosessie!!

boerin zonder naam, (URL) - 14-09-’14 05:14
Marjolijn

Leuke foto’s met van alles wat.
De meisjes zijn vast apetrots op hun medaille…!!

Marjolijn, (URL) - 14-09-’14 06:29
gerdaYD

Een leuke fotoserie en je uitsmijter mag er zijn, ook ik hou er niet van patatten door het portier gekieperd te krijgen. Maar hé, ieder zijn meug.

gerdaYD, (URL) - 14-09-’14 07:46
Sjoerd

De winkels in steden beginnen steeds meer op elkaar te lijken.

Sjoerd, (URL) - 14-09-’14 08:32
ria

Dat schnitzeltje ziet er lekker uit.
En je nichtjes groeien ook steeds groter, ze zijn sportief bezig.

ria, (URL) - 14-09-’14 09:08
rietepietz

Ik mag toch hopen dat er ook no wel wat groenten bij die schnitzel met gebakken aardappeltjes geserveerd werden!
Je jongste nichtje lijkt wel wat op jou!
Monumentendag is altijd perfect om gebouwen te bekijken waar je normaal nooit komt, ik was ook in een kerk!

rietepietz, (URL) - 14-09-’14 14:05
Thérèse

De leukste foto vind ik die waarop men in Winschoten alle kanten op kan, een prettig idee. En de nichtjes, wat zijn die alweer groot geworden.

Thérèse, (URL) - 14-09-’14 14:47
Frank-103

Die schnitzel geeft dit logje al een hee

Frank-103, (URL) - 14-09-’14 17:29
Frank-103

Heel smaakvol begin en dat mcdrive bord maakt het helemaal af, briljant, ik kan niet anders zeggen!

Van enthousiasme heb ik zelfs te snel op de enter toets gedrukt, ik hoop dat je dat niet erg vindt

Frank-103, (URL) - 14-09-’14 17:31
suske

oh je nichtjes zijn groot geworden zeg, ik wist niet dat ik zo lang weggebleven was hier !
In Winschoten kan men dus alle kanten uit, dus kom maar eens af in mijn richting.
Groetjes

suske, (URL) - 14-09-’14 20:46
Di Mario

Wat een grote log Rene, met zoveel verschillen. Ik moet het even op me in laten werken. Die middeleeuwse schild vind ik het meest aanspreken vandaag, juist ook omdat wij net naar een museum zijn geweest vandaag met allemaal oudheden en ridders.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 14-09-’14 20:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.