De open dag van het in aanbouw zijnde cultuuRhuis De Klinker

Dan ga ik nu verder waar ik mee bezig was, en ik vind niet dat ik dat elke keer uit hoef te leggen.Het is natuurlijk ook allemaal een experiment.Dingetjes uitproberen op internet, en dan kijken of het al dan niet aanslaat.En dan beperk ik mezelf tot tien foto`s, want dat vind ik net mooi, maar als ik zin heb in elf dan staan er elf.De ultieme vrijheid, zelf alles denken te kunnen bepalen.En wat een prachtig uitzicht op de oudste en hoogste molen der provincie.Het heeft wel wat, het heeft iets moois.En daar wordt volgens mij 24 uur per dag doorgewerkt om dit plein tot een verkeerschaos te maken.Het licht, dat van buiten komt, gaat een hele grote rol spelen in dit gebouw.De klinker gaat heel mooi worden, daar ben ik van overtuigd, en helemaal van deze tijd.Maar ik heb natuurlijk nog wel zo mijn bedenkingen, als de biebliotheek daar straks gevestigd is laten die wel een onverkoopbare schitterend pand achter.Maar evengoed, net als het leven zelf, het smaakt naar meer, en dat zal er morgen dan vast wel weer zijn ook.
Feit is ook dat ik De Klinker kan zien vanaf mijn balkon, en de huidge biebliotheek ook.

Rene Vrijdag 26 September 2014 at 10:22 pm | | Smurf

dertien reacties

Thérèse

Ik ben even naar de dans en balletzaal……………………..

Thérèse, (URL) - 26-09-’14 22:35
curieuzeneuzemosterdpot

heel interessant als je de vorderingen mag meevolgen, hoor! :-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 26-09-’14 23:53
Marjolijn

Je hebt het weer mooi op de foto gezet, leuk om alle vorderingen goed te kunnen volgen.

Marjolijn, (URL) - 27-09-’14 05:45
Di Mario

En daar wordt volgens mij 24 uur per dag doorgewerkt om dit plein tot een verkeerschaos te maken. Hahahahaha, prachttekst. Leuk die fotoserie weer.

Love AS alwyas
Di Mario

Di Mario, (URL) - 27-09-’14 07:30
gerdaYD

De Klinker gaat zo te zien aan je knappe serietjes, inderdaad mooi worden!

gerdaYD, (URL) - 27-09-’14 07:38
Sjoerd

En het heeft straks ook wat gekost…

Sjoerd, (URL) - 27-09-’14 07:44
ria

Het is nu nog wel een rommeltje. Dat van zo,n bibliotheek is dan weer jammer natuurlijk.

ria, (URL) - 27-09-’14 09:25
John

In die oude bieb kunnen ze mss wel woonruimte maken? Dan kunnen er weer wat mensen een dak boven hun hoofd hebben.

John, (URL) - 27-09-’14 10:09
jager

Het vordert aardig maar echt werken ze daar 24 uur door?
Vanwaar de kerst verlichting? Is toch pas over drie maanden!

jager, (URL) - 27-09-’14 20:50
Albert y Mara fotoblog

Worden de kosten wel in de gaten gehouden? Of rijst het de pan uit zoals bij bijna elk openbaar gebouw.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 28-09-’14 02:53
rietepietz

Ik heb het al eerder gezegd maar het is hartstikke waar, jij woont uniek! Wat je allemaal niet kunt zien vanaf je balkon is geweldig!
Ik ben wel benieuwd wanneer je klinker af komt, als de centjes op zijn wordt het wel een beetje lasig natuurlijk!

rietepietz, (URL) - 28-09-’14 17:39
Frank-103

Hier is het plaatselijke theater ook vernieuwd, keurig nieuw gebouw neergezet, maar ik vind dat het nogal sfeerloos is, en ga dus tegenwoordig naar een ander theater. Ik hoop dat de Klinker wel een sfeervol gebouw wordt!

Frank-103, (URL) - 28-09-’14 18:49
francky

Als het is zoals hier waar ik woon dan zal het prijskaartje aardig de pan uit swingen.

francky, (URL) - 28-09-’14 19:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.