Pels en gRijs haaR moet je accepteRen.

Ik had verwacht dat EO ARENA zou gaan over het veel te dure koningshuis, of over de demonstrerende Koerden.
Konden ze meteen even goed uitleggen hoe dat allemaal zit.

Maar nee, de kijkcijfers tellen, het pak werd aangetrokken en het onderwerp van vandaag ging echt over iets dat heel Nederland flink bezighoudt op het moment, zeer actueel en hoognodig dat het eens ter sprake komt:

RIMPELS EN GRIJS HAAR MOET JE ACCEPTEREN.

Mja.
Tuurlijk moet je dat accepteren.
Net zoals je de herfst moet accepteren, en het weer en wat de politiek allemaal doet.

En de mensen die hun haren graag verven, ik vind het prima.
Het kan, het mag, ik heb er geen hinder van.
En het is goed voor de economie en wellicht wat minder voor het mileu.

Rimpels, die horen gewoon.
Hele diepe, en wallen onder de ogen, en wat er her en der nog meer gaat blubberen en groeien, wat mij betreft laat ik alles lekker zijn gang gaan.

En mensen die zich medisch laten helpen, terwijl ze gewoon gezond zijn, ik begrijp ze niet.
En ik vind ze dom.

Wie ouder wordt, iedereen dus, moet vooral genieten van het leven en geen problemen gaan zoeken.
Problemen zijn er genoeg, en er komen ook vanzelf almaar meer bij, en tegen die tijd moet de gang naar de dokter maar gezet worden, niet voor wat volkomen natuurlijk gerimpel.

Rene Woensdag 08 Oktober 2014 at 10:22 pm | | Smurf

vijftien reacties

Di Mario

Als ik grijs word dan zie ik het zelf toch niet, want ik kijk niet in de spiegel. Schoonheid zit van binnen. Jammer dat ze zo’n onderwerp pakken voor een uitzending.

Love AS Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 08-10-’14 22:54
Leidse Glibber

Je bent zo oud als je je voelt niet zoals je eruit ziet, zeg ik altijd maar.

Leidse Glibber, (URL) - 08-10-’14 23:55
curieuzeneuzemosterdpot

ik kan niet anders dan je gelijk geven, renesmurf!

een rimpeltje meer of minder .. wat maakt het uit? :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 09-10-’14 00:24
Terrebel

Het mooie aan ouder worden is dat bijna iedereen het kan en het vrijwel helemaal vanzelf gaat. Gewoon doorgaan met ademhalen en je wordt het vanzelf! Rimpels laten weghalen of grijze haren verbloemen voorkomt echt niet dat je ouder wordt. Waarom mensen dat blijven geloven is ook mij een raadsel.

Terrebel, (URL) - 09-10-’14 00:27
boerin zonder naam

Net als het veel te dure koningshuis of over de demonstrerende Koerden…… Je moet ze accepteren.

boerin zonder naam, (URL) - 09-10-’14 04:28
Marjolijn

Schoonheid zit van binnen, een grijze haardos of een rimpeltje meer of minder doet daar niets aan af.
Gelijk heb je René, het hoort er gewoon bij.

Marjolijn, (URL) - 09-10-’14 05:45
John

Tja René, ik vind het ook. Mensen met rimpels.. we krijgen ze allemaal. Sterker, ik heb er al. sws van het lachen. Maar er wordt goed geld verdient in het behandelen van gerimpelde mensen die er jonge uit willen zien.

John, (URL) - 09-10-’14 10:17
Chantal

als je vaker bent geopereerd omdat het moet, dan laat je die cosmetische dingen helemaal wel uit je hoofd. Ik vind ouder worden juist mooi, met alle kenmerken erbij

Chantal, (URL) - 09-10-’14 10:23
Albert y Mara fotoblog

Ouder worden heeft zijn charme, dat weten wij allebei. Schoonheid zit in je. Het enige dat vervelend is zijn bijvoorbeeld de gebreken die op gaan treden of de extra pilletjes die ingenomen moeten worden.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 09-10-’14 19:43
Sjoerd

Ach, die grijze haren die ik heb mogen er best zijn, het stoort me niet. En al dat cosmetische gedoe laat ik ook links liggen. Ik hoef er op mijn 61ste niet uit te zien als een twintiger. De tijd draai je toch niet terug.

Sjoerd, (URL) - 09-10-’14 21:13
Frank-103

Met ouderdom komen de gebreken, helaas. Als dat alleen mijn kapsel betreft, dan lig ik daar niet wakker van!

Frank-103, (URL) - 09-10-’14 23:27
Mirjam Kakelbont

Mijn haar laat ik verven, maar alle rimpels laat ik gewoon gedijen. Ik heb er niet voor niets mijn hele leven over gedaan om ze te krijgen :-)
Fijn weekend!

Mirjam Kakelbont, (URL) - 10-10-’14 21:16
Thérèse

Je wordt gek van de kijkcijfers. Ik had ook liever uitgelegd gekregen hoe dat nu eigenlijk zit met die Koerden en vele andere dingen, want ik snap er langzamerhand de ballen niet meer van. En dan gaan ze over zo iets onbenulligs praten. Stom stom.

Thérèse, (URL) - 10-10-’14 22:12
hanscke

(huid) plooien laten rechtstrijken, never nooit. Kijkcijfers interesseren mij niet, maar een goede uitleg over wat er gaande is in deze steeds vreemder wordende wereld, dat doet er toe. Laten we ons daar maar mee bezighouden.

hanscke, (URL) - 12-10-’14 18:31
ria

Helemaal mee eens hoor, snijden in een gezond lichaam is nergens voor nodig.

ria, (URL) - 13-10-’14 11:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.