Betaald paRkeRen

De kogel is door de kerk.
Vanaf 1 januari kunt u voor het eerst in 24 jaar weer gratis parkeren in het centrum van Winschoten.
De gemeenteraad stemde gisteravond laat unaniem VOOR het voorstel.
Waar ik dan nog even aan toe wil voegen dat ik het maar gek vind.
24 Jaar geleden werd besloten dat er betaald moest worden, en nu wordt besloten dat dat niet meer hoeft.
Tot ze het vast ooit weer eens in gaan voeren, en zo blijf ik me verbazen.

En hoe zit dat bij u, betaalt u voor het parkeren?

Rene Vrijdag 14 November 2014 at 10:22 pm | | Smurf

achttien reacties

Hans

Het economisch klimaat is veranderd, dus men ziet nu liever klanten van de winkels in het centrum komen dan een complete leeg loop van winkels.
En leegstand kost de gemeente ook geld. Hans

Hans, (URL) - 14-11-’14 22:43
Di Mario

Hier in de stad moet je betalen. Waar ik werk hoef je niet te betalen. dat is te merken ook. Waar ik werk is het dus drukker dan hier in de binnenstad. Ik zeg, betaald parkeren is van vroeger.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 14-11-’14 23:02
merel

wouden ze dat hier ook maar doen ….

merel, (URL) - 14-11-’14 23:09
Patrick

Beetje jammer van die kogel door de kerk

Patrick, - 14-11-’14 23:52
Albert y Mara fotoblog

Bij ons in onze “dolfijne” stad aan het Veluwemeer is het betaald parkeren, wel € 1,80 per uur. Hier in Los Boliches aan de Costa del Sol ook betaald parkeren aan de Boulevard en dat belemmert toch wel.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 14-11-’14 23:58
Marjolijn

Super…!!
Beter laat dan niet. Dat zou overal moeten zijn.
Het zal zeker meer mensen naar de binnenstad trekken.
Zou hier ook mogen.

Marjolijn, (URL) - 15-11-’14 05:15
Chantal

Als invalide hoef ik vaak niet te betalen…

Chantal, (URL) - 15-11-’14 08:30
boerin zonder naam

Bij ons in het dorp en de omliggende dorpen die tot dezelfde gemeente behoren is het vrij parkeren. In Gorinchem hebben ze in de buitenkring vrij parkeren met blauwe zone’s, zodat iedereen een plaatsje kan vinden. In de binnenstad is het betaald parkeren. Met een nieuw systeem sinds begin van deze maand. Nog niet uitgeprobeerd, maar het parkeren is wel duurder geworden. O ja, bij het ziekenhuis, daar is het ook betaald parkeren.

boerin zonder naam, (URL) - 15-11-’14 09:09
gerdaYD

God’s en de politieker’s wegen zijn ondoorgrondelijk René…
Nee, ik betaal niet voor een parkeerplaats want heb geen auto hihi.
Mooie zin zetten je bij mij neer:
Gevels vertellen altijd heel veel, en bepalen gezamenlijk toch de sfeer.
Het lijkt wel poëzie… bedankt!

gerdaYD, (URL) - 15-11-’14 09:33
ria

Ik betaal maar zelden voor parkeren. In het dorp is het overal nog gratis. In Zierikzee zijn veel grote gratis parkeerplaatsen, dus het valt nog mee.

ria, (URL) - 15-11-’14 10:05
John

Ik ga het liefst daar waar ik niet hoef te betalen voor parkeren. Want 2 euro per uur wat je hier dus ziet vind ik te gek.
Het besluit van jullie gemeenteraad juich ik toe./

John, (URL) - 15-11-’14 10:15
Peter Weehuizen

Het is blijkbaar een trend, in Steenwijk gaat het net zo.

Peter Weehuizen, - 15-11-’14 11:00
Frank-103

Hier is in de dorpen per 8 november het betaald parkeren gestaakt, je mag nu 2 uur gratis parkeren met een parkeerschijf (blauwe zone). De winkeliers en het winkelend publiek zijn er erg blij mee, en ik vermoed dat het de gemeente ook veel gedoe en kosten bespaart (leeghalen en controleren van parkeermeters etc.). Bij de grotere winkelcentra is hier nog wel betaald parkeren.

Frank-103, (URL) - 15-11-’14 13:55
Rietepietz

In het winkelcentrum in Rijswijk is wél betaald parkeren, wij gaan daar dus meestal niét met de auto heen en parkeren die op een plek waarvandaan het nog 10 minuten lopen is. We winkelen vaak in Zoetermeer , waar onze dochter woont , en waar nog heel veel de eerste 2 á 3 uur gratis geparkeerd kan worden. Ook in Leidschendam is het winkelcentrum nog gratis parkeren. Ik denk dat Winschoten gewoon de winkeliers ter wille wil zijn want het trekt wél veel meer bezoekers dat gratis parkeren.

Rietepietz, (URL) - 15-11-’14 17:08
Thérèse

In ons dorp betalen wij niet; we moeten alleen een schijf plaatsen bij een blauwe band.
IN Enkhuizen ook niet, maar voor hoe lang nog? En in Hoorn wel en behoorlijk duur ook nog.
Wij wonen n.l. tussen die twee stadjes in.

Thérèse, (URL) - 15-11-’14 19:49
Sjoerd

Dat mogen ze hier ook wel eens gaan doen. In Maastricht betaal je de hoofdprijs.

Sjoerd, (URL) - 15-11-’14 20:24
jager

Geen vraag nog voor mij, ik parkeer nooit een auto. Zou vanaf volgend jaar wel eens kunnen maar dan kom ik zeker eens gratis parkeren in Winschoten! :)

jager, (URL) - 15-11-’14 20:25
Gert

Ik mag betalen om mijn auto voor mijn huis te kunnen parkeren. Bewoners parkeren noemen ze dat in Meppel. Dit kost mij 4,50 per maand. Mijn boodschappen doe ik bij voorkeur te voet of per fiets want in Meppel moet je bijna overal betalen om je auto te mogen parkeren.

Gert, - 15-11-’14 21:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.