Mijn vakantie naar KROatie

Ik begin met een afbeelding van de bibliotheek, zo`n beetje mijn buurman.
Wat er met het pand gaat gebeuren weet ik niet, ik weet wel dat de bibliotheek gaat verhuizen naar De Klinker, die inmiddels zo goed als af is.Dan begin ik nu aan mijn vakantiefoto`s met de laatste die ik maakte.
Zo`n 53 kilometer van Groningen en 19 kilometer van thuis.Hoogtepunt van de vakantie was op het diepste punt.
Dat was niet helemaal zo, maar het staat zo leuk.
In elk geval was ik in een grot met een treintje en honderden andere toeristen en ik maakte daar beneden slechts twee foto`s.En dat doet toch heel sprookjesachtig aan.Helemaal op het eind van de rondleiding was er een winkeltje, diep onder de grond, en ook een wc gebouwtje, met deze pisbakken en schaamschotten.Daarna gingen we naar dit kasteeltje.Echt gebouwd in een grot.Het is me toch een waar kunstwerk.En ook daar een wc.Het uitzicht was prachtig, maar de klim er naar toe nog vele malen prachtiger.En hiermee reisde ik.En hiermee terug van nooit echt weggeweest, de weekeindefoto`s

Rene Vrijdag 16 Januari 2015 at 10:22 pm | | Smurf

dertien reacties

curieuzeneuzemosterdpot

ik ben helemaal weg van het kasteel in de grot, renesmurf!! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 16-01-’15 23:32
Marjolijn

Die druipsteengrotten zijn wel heel mooi….!!

Marjolijn, (URL) - 17-01-’15 05:45
Chantal

Schaamschotten, heet dat echt zo joh…

Chantal, (URL) - 17-01-’15 07:06
Di Mario

Jaaaaa, heerlijk, de fotoseries zijn er weer. Ik ga deze week voor de pisbakken. Want laten we eerlijk zijn. Zoals de fotoseries bij jou horen. Horen foto’s van pisbakken ook bij jou. Niemand zou die zomaar op zijn site zetten.

Love As always
Di Mario

Di Mario , (URL) - 17-01-’15 07:42
gerdaYD

… en zoals steeds weet jij om het even waar merkwaardige plekjes te ontdekken, zoals stronthokjes en pisbakken hihi. Maar je liet ons ook dit mooi kasteel kennen, dus blij toe!

gerdaYD, (URL) - 17-01-’15 07:50
Sjoerd

Dat kasteel in die grot is meesterlijk. Dat vind ik echt de mooiste foto’s.

Sjoerd, (URL) - 17-01-’15 07:58
John

Dat kasteel in de grot vind ik ook prachtig. En idd een mooie foto. Die pisbak met klep. Dat vind ik ook leuk,. Er zijn zoveel verschillende.

John, (URL) - 17-01-’15 11:01
Rietepietz

Toch een beetje raar woord dat “schaamschot” maar ja, het dekt wel de lading!
Een heel bijzonder kasteeltje, die wc daar doet me denken aan de wc van een tante van me. Die stond nog in een klein houten huisje achter het huisje en was voor meerdere huisjes bedoeld…… vond ik als kind réuze leuk, maar nú moet ik er niet aan denken!

Rietepietz, (URL) - 17-01-’15 18:05
ria

Er heeft iemand limonadesiroop geplast. Ik ben altijd blij dat dat bij de dames niet zo is, met z’n allen tegelijk ;-)

ria, (URL) - 17-01-’15 19:35
jager

Mooi die grotten met stalactieten en stalagmieten. Ik ben ook in een aantal grotten geweest oa. in het voormalige Joegoslavië. Sneeuw? Is dat recentelijk want er komt weer nieuwe…

jager, (URL) - 17-01-’15 20:13
Mirjam Kakelbont

Die kasteelburcht! Schitterend. En gemaakt in de twaalfde eeur, wat knap. Daar zou ik graag even een kijkje in nemen. Voor grotten ben ik ook altijd wel te porren.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 17-01-’15 21:44
Hans

hoop dat het gebouw van de bibliotheek een goed herbestemming krijgt, nog een mooi pand.
hier is er een kinderopvang in gevestigd.
Wel mooie grotten met de stalagmieten en die andere.
Mooi kasteel, een heel ander toilet is daar te bezichtigen.
Je nieuwe auto heeft je er weer mooi gebracht. Hans

Hans, (URL) - 17-01-’15 22:20
Frank-103

Het kasteeltje vind ik top, en een trein in een grot is natuurlijk ook briljant. Kroatie, moet ik ook naar toe!

Frank-103, - 18-01-’15 17:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.