Je ziet maaR

Er zijn in Winschoten altijd plannen om dingen te slopen, en nu denkt men hier aan.Wat mij betreft mag het allemaal zo blijven, en met mij vast vele anderen, en zo ver is het ook nog lang niet.Maar toch, even vastleggen, dat straatje, want het is best toonbaar allemaal.En daar hebben we een juwelier!  Dat die nog altijd bestaan he.Dit is de achterkant van de Tramwerkplaats.Waar heden ten dage altijd nog duidelijk wordt dat er honderd jaar geleden nog joden woonden te Winschoten, en veel ook.Aan de Wevershorn is men bezig met de aanleg van de eerste stadstuin, om lege gaten in de binnenstad goed op te vullen.De boom vanaf de andere kant dan die ik kan zien vanaf hier waar ik deze woorden allemaal tik.Hier moet de C1000 wijken voor de aanleg van iets van de vestingracht die daar ooit heeft gelegen.En hier wordt het ook heel mooi, de bomen zijn reeds gekapt.En nu vraag ik het maar eens even, wetende dat ik natuurlijk zelf bepaal wat ik doe, ben ik er toch benieuwd naar, wat vindt u nou van deze fotologs? 

Eerlijkheid wordt gewaardeerd.

Rene Vrijdag 12 Juni 2015 at 10:22 pm | | Smurf

vijftien reacties

Di Mario

Ik ben van de foto’s Rene, Ik ben nogal visueel ingesteld. Dus een foto zegt mij vaak meer. En je manier van foto’s maken ligt me wel. Ooit.. heel lang geleden toen ik hier voor het eerst kwam, moest ik er aan wennen, maar ondertussen vind ik het heerlijk om naar te kijken.

Love As Always
Di Mario

Di Mario , (URL) - 12-06-’15 22:42
curieuzeneuzemosterdpot

tuurlijk hou ik van je fotoblogs, renesmurf!

én van je uitleg erbij!
het uitzicht gaat veranderen, daar in winschoten? ;-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 13-06-’15 01:14
Marjolijn

Foto’s maken veel duidelijk, altijd leuk om te zien…!!

Marjolijn, (URL) - 13-06-’15 05:51
John

Het is jou log dus doe je wat je zelf wilt. Ik kan daar niets aan veranderen.

John, (URL) - 13-06-’15 09:57
Chantal

Wat is de reden dat ze het willen slopen?

Chantal, (URL) - 13-06-’15 10:13
Sjoerd

Dat vind ik een prima plan om stadstuinen op lege plaatsen te gaan maken.

Sjoerd, (URL) - 13-06-’15 11:23
klaproos

de vooruitgang staat ook in winschoten niet stil hé René
je weet dat ik van foto’s hou, en ook van fotoblogs, en informatie, maar je bent wel wat rommelig in j e blogs, en dat vind ik dan weer minder, maar het is en blijft jouw blog :-)

klaproos, (URL) - 13-06-’15 11:51
Rietepietz

Ze zijn altijd een leuke afwisseling tussen de andere logjes. Bovendien is het wel leuk om jouw leefomgeving en doen en laten via de foto’s te volgen. Gewoon mee doorgaan dus zou ik zeggen…maar ik hóef niks te zeggen want jij bepaalt;-)

Rietepietz, (URL) - 13-06-’15 18:58
Hans

De tabaksfabriek is een mooi gebouw, industrieelerfgoed, moet men koesteren.
Net als de panden die er tegenaan gebouwd zijn.
Een stadstuin is wel een verrijking aan groen.
Vind je foto-logs wel interessant, nu zie je wat er in je omgeving gebeurd en wat je ervan vind. Hans

Hans, (URL) - 13-06-’15 20:14
jager

Zonde als ze dat gaan slopen! Altijd leuk die foto logs hoor, altijd leuke plaatjes die een beetje laten zien wat jij in dit geval interessant genoeg vindt om te fotograferen. Dat is toch iets persoonlijks…

jager, (URL) - 13-06-’15 21:03
gerdaYD

Zeker weten dat jij doet waar je zin in hebt op je blog! Maar weet dat er toch een bijkomend detail in zit: wij genieten ervan, zoveel is zeker. Dus gestaag verder blijven doen René met die knappe fotoreportages!

gerdaYD, (URL) - 14-06-’15 08:06
Ricky

Ik vind het leuk om te zien hoe ‘jouw wereld’ eruit ziet. Ik ben nieuwsgierig en ik kijk graag mee als je in jouw stad rondloopt. Dus vooral doorgaan!

Ricky, - 14-06-’15 14:35
Frank-103

Webloggen met alleen tekst bezoek ik niet, ik vind foto’s en filmpjes erg leuk, en helemaal als er afwisseling in zit en anders is dan wat ik zelf doe. Ik bezoek jouw blog dus graag, al ben ik het met jouw mening niet altijd eens. En ook dat mag!

Frank-103, - 14-06-’15 19:09
hanscke

Ik verbaas mij altijd over het samenraapseltje en dat maakt het nu net zo aantrekkelijk. Heerlijke geen locia is soms best wel fijn

hanscke, (URL) - 14-06-’15 23:09
ria

Ik kijk graag plaatjes dus ik vind ze ook leuk, die fotoreeksen. Lekker blijven doen wat je leuk vindt.

ria, (URL) - 15-06-’15 20:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.