SmuRfigheid

Dit is, zo ongeveer, de huidige stand van zaken van de voormalige LTS te Winschoten, wat, toen ik er op zat, een LBO was.Dit is, ook zo ongeveer, de huidige stand van zaken van de voormalige C1000, voorheen AH, te Winschoten.Helaas niet zo goed te lezen, maar er staat toch heus FASHION EVENT WINSCHOTEN op de spandoeken.Dit staat er nu op DE rotonde op het Oldambtplein, waar de gemeente een 50 jaar oude fontijn weggehaald heeft en nu aan de bevolking vraagt of dit er voor in de plaats moet komen, middels Werken aan Winschoten.nlAfgelopen zaterdag was er een expositie van de kleding van Jan Boelo in De Klinker.En hoewel ik niet zo van de mode ben, en temeer daar het gratis was, nam ik toch even een kijkje.Ik had niet de behoefte om door een supersonische bril te kijken, wat wel kon.Die kant op, De Klinker in.Kijk, dat object op DE rotonde, vanaf een andere positie.En dit is heel erg vlakbij voor mij.En nu bent u aan het woord.

Rene Maandag 28 September 2015 at 10:22 pm | | Smurf

zestien reacties

Di Mario

Toch zonde van die fontein. Maar volgens mij heb ik dat al jaren gezegd. Die LTS staat er tenminste nog. Mijn oude lagere school wordt binnenkort gesloopt… Er moet appartementen komen.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 28-09-’15 22:48
Thérèse

Er wordt veel afgebroken in Winschoten en veel weggedaan. Zonde vind ik dat. Jij ook, denk ik. Maar elders gebeurt dat ook. En waarom? Heeft men de geldpest of zo?

Thérèse, (URL) - 28-09-’15 23:10
curieuzeneuzemosterdpot

die fontein hadden ze moeten laten staan, want dit spandoek trekt echt op niks! :-(

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 29-09-’15 00:55
Marjolijn

Tja, zo gebeurd het vaak, opruimen wat niet meer gebruikt wordt.
Die rotonde wordt er zo niet veiliger op, lijkt me als je niet meer ziet wat er van de andere kant kan komen.

Marjolijn, (URL) - 29-09-’15 06:14
gerdaYD

Slopen… daar is de mens goed in, iets opbouwen lukt al veel minder. Maar te zien aan je weer puike reportage kan het blijkbaar soms wel… alleen jammer van de tastbare herinneringen die zo verloren gaan!

gerdaYD, (URL) - 29-09-’15 08:28
John

Die versieringen op rotondes snap ik vaak niet echt. Het belemmerd soms zelfs het zicht.

John, (URL) - 29-09-’15 09:32
ria

weeral afbraak, zonde hoor.

ria, (URL) - 29-09-’15 09:58
Sjoerd

Ik krijg langzaam aan de kriebels van al dat sloopwerk.

Sjoerd, (URL) - 29-09-’15 12:26
SUSKE

Er wordt veel afgebroken daar bij jou, maar hier is het niet anders.
Slopers verdienen massa’s geld heden ten dage.

SUSKE, (URL) - 29-09-’15 12:40
Albert y Mara fotoblog

Er wordt wel heel veel afgebroken in jouw stad. Nu alleen te hopen dat er iets goeds voor terugkomt. In onze dolfijne stad en ook hier in Los Boliches wordt er af en toe ook aardig afgebroken. Vaak vraag ik me wel eens af of dit een verbetering is.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 29-09-’15 15:00
Rietepietz

Ik meen me te herinneren dat heel Winschoten tégen het slopen van die oude fontein was, men had dus béter de mensen wat éérder inspraak kunnen geven, had een hoop geld gescheeld.

Rietepietz, (URL) - 29-09-’15 18:08
Hans

Het is een keuze die de gemeente maakt om gebouwen te hergebruiken of slopen.
De vraag is als men heeft gesloopt wat komt er dan voor terug, net als bij een fontein van 50 jaar. Hans

Hans, (URL) - 29-09-’15 19:50
tagrijn

Winschoten breekt en leeft, begrijp ik.

tagrijn, (URL) - 29-09-’15 21:58
Leidse Glibber

Ik hoop voor jullie dat er nog wel iets overeind blijft staan. :-(

Leidse Glibber, (URL) - 30-09-’15 01:18
Mirjam Kakelbont

Ik blijf het zonde van de fontein vinden. Die sprankelde dat het een lust was. In elk geval zijn er genoeg mensen die zich inzetten voor veel leven en reuring in Winschoten. En dat is ook veel waard.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 30-09-’15 14:24
frank-103

Als de toegang gratis is, dan kost even gaan kijken niet veel!

frank-103, (URL) - 30-09-’15 23:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.