Bekijk het maaR

Ik begin juni met mijn mooiste foto van de maand, en misschien wel het hele jaar.
Maar ik maak er geen westrijd van, ik laat gewoon wat zien.De busremise in Winschoten is niet meer, vanaf binnenkort een open busstation, waar wind en regen vrij spel hebben, en de brandende zon natuurlijk ook.Nog een laatste afstandsfoto.Onlangs op het Marktplein, beachsporten op echt zand, van korfbal tot voetbal en handbal en weet ik veel.
Erg gezellig en sfeervol.En dit is ook Winschoten, jaren 40 huisjes.De busmerise vanaf Winschoten Zuid.De ingang is nog te lezen.Het geraamte is ook reeds gevallen.En het treinstation staat er weer alleen voor.En dit vind ik ook wel leuk, Marktplein Winschoten.En nu mag u zeggen wat u leuk vindt, of juist niet.

Rene Woensdag 01 Juni 2016 at 10:22 pm | | Smurf

acht reacties

די מריו

Quandy… is altijd de winnaar bij mij… En die vind ik gewoon altijd geweldig.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 01-06-’16 23:15
frank-103

Quandy in de sneeuw is aardig, maar de foto is vanuit de hoogte gemaakt en je kunt hem eigenlijk niet eens goed zien, ik vind het dan geen echte topfoto, maar als jij daar wel heel blij mee bent is dat natuurlijk uitstekend. Ik had er de voorkeur aan gegeven door de knieën te gaan en hem te roepen, zodat je hem op de foto kunt zetten als hij aan komt lopen. Is misschien om te onthouden voor volgend jaar?

frank-103, (URL) - 01-06-’16 23:17
curieuzeneuzemosterdpot

je hebt gelijk, quandy in de sneeuw is de grote winnaar! :-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 02-06-’16 00:01
Marjolijn

Dat rijtje jaren 40 huisjes is ook wel leuk…!

Marjolijn, (URL) - 02-06-’16 05:47
Sjoerd

Ik vind die jaren 40 huisjes wel mooi, maar ook erg klein zo te zien.

Sjoerd, (URL) - 02-06-’16 12:31
Rietepietz

Een foto met sneeuw erop maken is me deze winter niét gelukt, dus dát is de meest bijzondere foto van het stel!

Rietepietz, (URL) - 02-06-’16 17:13
SUSKE

Die jaren 40 huisjes vind ik mooi om zien.

SUSKE, (URL) - 02-06-’16 17:42
Mirjam Kakelbont

De eerste en de laatste foto’s vind ik het mooist. De eerste omdat Quandy erop staat en de laatste omdat ie zoveel sfeer heeft.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 02-06-’16 21:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.