Quaad

Eens komt de dag, en vandaag is die dag gekomen.
Dat wil zeggen, ik voelde het al wel aankomen.

Ooit was de VPRO de allerbeste omroep, want alles mocht en alles kon en van meelopen was geen sprake.
Toen kreeg de VPRO minder en minder te zeggen en het is nu nog maar de vraag wat er van over is.

Nu is het NPO en moet u eens kijken wat de VPRO jock van heden ten dage op de twitter zet:

Ik kan hieruit dus opmaken dat ze geloot hebben en dat elke dj voor een bepaalde voetbalteam moet zijn omdat dat kutvoetbal ons door de strot geduwd moet en zal worden, zelfs via de meelopers van de VPRO.

Men moet niet tv gaan kijken tijdens een radiouitzending, maar een fijn radioprogramma gaan maken, voor de luisteraars.
De luisteraars die luisteren, want als ze voetval willen volgen doen ze dat wel via radio 1 of via de tv.

En over de VPRO op radio2 ben ik ook niet echt te spreken.
Het gaat niet goed.

En dan kan u wel zeggen, luister dan niet, maar dat vind ik te gemakkelijk, de ogen sluiten voor de ondergang en doen alsof die niet bestaat.
Nee, bovendien hou ik u graag op de hoogte.

Rene Donderdag 16 Juni 2016 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

די מריו

Ik kan voor een heel groot deel met jou mee.. Ik ben dit EK niet voor een ander land. Ik zou niet weten waarom. Ik kijk wel graag. heb misschien voorkeuren, maar daar blijft het dan bij. En ik hoef het zeker niet op elke radiozender te horen.. Als ik het wil weten, dan zijn daar andere kanalen voor.

Love As Alwyas
Di Mario

די מריו, (URL) - 16-06-’16 22:37
Hans

Als je dj bent moet je gewoon je radio programma maken en niet televisie gaan zitten kijken, ben je niet echt betrokken bij je luisteraars. Hans

Hans, (URL) - 16-06-’16 22:55
Frank103

Als alles kan en alles mag kan je ook voetbal gaan verslaan, ze vinden vast dat ze dat beter doen dan radio 1. Dus eigenlijk past het heel erg bij de vpro. Dat de vpro de beste omroep was, is trouwens jouw mening, zelf vond ik dat nooit. Ze hadden best leuke programma’s, als Koot en Bie, maar de muziek vond ik doorgaans niet veel aan, zeg ik met mijn top 40 smaak.

Frank103, - 16-06-’16 23:46
Marjolijn

Tja, ook voor de DJ’s zal het niet altijd gemakkelijk zijn, als de baas voor schrijft wat er moet gebeuren.

Marjolijn, (URL) - 17-06-’16 05:43
Sjoerd

Ze doen maar, ik luister alleen nog maar naar Q-Music…

Sjoerd, (URL) - 17-06-’16 07:05
Rietepietz

Tja, ik ga ze niet missen maar ik weet dat jij die programma’s él graag hoort dus ik snap je wel!

Rietepietz, (URL) - 17-06-’16 19:05
Thérèse

potdorie, dat valt mij tegen van de VPRO.

Thérèse, (URL) - 17-06-’16 21:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.