Van die dingen

Zomaar een straatje ergens in Winschoten, ik zie geen vakken.Zomaar een kort aanwezig zijnde zandsculptuur ergens in Winschoten.Zomaar een reclameleus in plat Gronings.Zomaar de opbouw van de inmiddels alweer afgebroken kermis op het Marktplein.Dit ding maakte het mogelijk om in mijn woning te kijken.Geen schiettent onder mijn balkon dit keer, maar suikerspin en touwtje trekken, altijd prijs.Zoek en vind het bordje Marktplein.In verband met de kermis kan deze vuilcontainer niet geleegd worden, gebruik alstublieft die aan de overkant van het Marktplein, had ook gekund.Ik heb niet aan het touwtje getrokken en heb ook geen suikerspin gehad.En ik heb erg genoten van Alloway, maar niet van de Party Band TOF, dat was een beetje kut.Naar mijn smaak dan, en nu mag u zeggen wat u hier van vindt!

Rene Zondag 17 Juli 2016 at 10:22 pm | | Smurf

acht reacties

Hans

Vind jou tekst beter dan de huidige tekst bij de ondergrondse vuilcontainer.
Het is weer een gezellige verzameling. Hans

Hans, (URL) - 17-07-’16 22:36
Marjolijn

Ook wel weer fijn als de rust weerkeert en alles zijn gewone gangetje herneemt.

Marjolijn, (URL) - 18-07-’16 04:59
SUSKE

Voor je het beseft is zo’n kermis ook weer weg. Wat er op dat bord bij die slager staat begrijp ik niet.

SUSKE, (URL) - 18-07-’16 08:54
tagrijn

Hoezo steeds ‘zomaar’? Niets in de wereld gebeurt ‘zomaar’…

tagrijn, (URL) - 18-07-’16 14:16
Thérèse

Jammer dat ik geen Gronings ken, want nu weet ik niet hoe een pakket te bestellen.

Thérèse, (URL) - 18-07-’16 15:12
Rietepietz

Nee klopt, als er sneeuw ligt zie je geen vakken, ben benieuwd hoe de politie daarmee om gaat als je dan fout geparkeerd blijkt te staan. Nou ja, dat is nu even niet aan de orde voorlopig.

Rietepietz, (URL) - 18-07-’16 15:58
Willy

jouw tekst is eenvoudiger en duidelijker René

groeten

Willy, (URL) - 18-07-’16 20:22
Frank103

Suikerspin lust ik wel, maar echt graag naar de kermis ga ik niet.

Frank103, - 18-07-’16 20:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.