Bekijk het maaR

Winschoten.De kermis op het Marktplein te Winschoten.En hier liep ik eens zover mogelijk tot waar ik vanaf mijn balkon kan zien.Op het bordje staat Dommeringplein.En wat op deze bordjes staat kan u zelf wel lezen.Marktplein Winschoten.In de noodopvang bij Beerta is plaats voor 1000 mensen, er wonen er slechts 200.Uitzicht vanaf het torentje vanaf het hoogste punt der provincie Groningen.Dat torentje, ten noorden van Winschoten.En daar was afgelopen dinsdag een gratis openluchtconcert, en druk was het niet, gezellig wel.Nu is het woord aan u.

Rene Zaterdag 23 Juli 2016 at 10:22 pm | | Smurf

acht reacties

Marjolijn

Mooi uitzicht vanaf het hoogste punt…!!

Marjolijn, (URL) - 24-07-’16 04:20
Sjoerd

Ach, als het gezellig is maakt het niet uit dat er niet zoveel mensen zijn. Al is het voor de artiesten natuurlijk wel jammer. Dat torentje staat daar erg mooi.

Sjoerd, (URL) - 24-07-’16 06:27
SUSKE

Mooi uitzicht vanaf dat torentje heb je.
Die noodopvang ziet er allesbehalve gezellig uit.
Eerder een kazerne.

SUSKE, (URL) - 24-07-’16 08:13
John

Vaak wordt het minder gezellig als het drukker wordt..

John, (URL) - 24-07-’16 09:39
Leidse Glibber

Lijkt het zo of klopt het dat er erg veel nieuwbouw in het centrum van Winschoten staat. Heb wel gelezen bij je destijds dat er veel gesloopt werd maar het lijkt wel allemaal nieuwbouw. Heerlijk toch die openluchtconcerten geeft toch een aparte sfeer.

Leidse Glibber, (URL) - 24-07-’16 11:23
Rietepietz

Mocht ik ooit in Winschoten komen zou ik jouw flatje wel kunnen vinden denk ik.
Of ik klaar ben voor “rumble” weet ik niet, ik heb géén idee wat het is al zal het wel met kickboxen te maken hebben, niet interessant voor mij dus om het op te zoeken.

Rietepietz, (URL) - 24-07-’16 16:00
hanscke

Dat torentje hadden we denk ik nog nooit eerder gezien. Twee honderd of 1000 dat is nogal een verschil.

hanscke, (URL) - 24-07-’16 22:27
Frank103

Die asielzoekers zitten liever in Amsterdam. Net als de concertbezoekers, zo op jouw foto te zien!

Frank103, - 25-07-’16 10:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.