DooR Winschoten

De vijver in het Sterrebos te WInschoten afgelopen winter:De vijver van mijn vader deze zomer:Er stond een grote X op de rotonde Blauwe Roos, dit vast en zeker in het kader van Xpeditie Blauwestad, tegelijktijdig op de dagen dat ik een kermis voor de deur had.
Welnu, als ik de hele dag kermis kan kijken vanaf mijn balkon ga ik niet naar een festival, en al helemaal niet als ook hier muziek weerklinkt maar dan in het holst van de nacht.Dit pand zie ik vanaf mijn balkon, maar dan alleen het dak, nu wandelde ik er eens langs:Een straatje in Winschoten.Weer een ander straatje in Winschoten.En dit cafe zie ik ook vanaf mijn balkon.En ik liep die straat eens verder door.Er staat oud spul tussen.En ik vind oud spul wel mooi.En wat u zegt vind ik ook allemaal mooi.
En dat u wat zegt ook al.

Rene Maandag 25 Juli 2016 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

Hans

Ik zou nu best even bij de vijver willen lopen in de winter, minder last van benauwdheid.
toch staan er heel leuke panden in de stad. Hans

Hans, (URL) - 25-07-’16 23:01
curieuzeneuzemosterdpot

groot gelijk om vanaf je balkon te genieten van muziek én het uitzicht!
daar kan geen festival tegenop! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 26-07-’16 00:00
Leidse Glibber

Ik moet voorlopig nog even niet denken aan de winter, geef mij de zomer maar. Kreeg vandaag een reclame in mijn mail voor een groot festival in Winschoten eind augistus.

Leidse Glibber, (URL) - 26-07-’16 00:19
Sjoerd

Ik mag dat ook wel, die oude panden. Slopen en afbreken hoeft voor mij niet. Eerst kijken of je het niet kan renoveren.

Sjoerd, (URL) - 26-07-’16 07:46
John

Jij ziet je stad in verschillende dimensies. Erg leuk. En wij kijken mee.

John, (URL) - 26-07-’16 08:18
Willy

een bijzondere kijk op Winschoten René

maar aan de winter wil ik nog niet denken

groeten

Willy, (URL) - 26-07-’16 19:51
klaproos

heerlijk genieten van die vijver René, lekker fris :-)

klaproos, (URL) - 26-07-’16 22:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.