Ronflonflon

U hoort Elsje de Wit en De Gleufjes met Wat een lul,
afgetrokken van de LP Snedigheden, en de CD Geen Touw.
We hebben er genoeg van, we pikken het niet meer. Lazer toch op man, en probeer het niet meer. Moet je hem nou zien zitten, kijk hem nou eens staan. Waar haalt ie nou eigenlijk de gore moed vandaan? Wat een lul, wat een lul, wat een lul, wat een lul, wat een lul, o, wat een lul. Wat moet je met zo`n knullige, lullige onbenullige lul? Geheel en al ongevraagd krijg je zo`n klojo op bezoek. Hij kijkt je even aan gelijk zo`n bobbel in zijn broek. Moet je even horen, lazer nou gouw op Stik de moord en kook gaar in je eigen sop. We hebben er genoeg van, we pikken het niet meer. Lazer toch op man, en probeer het niet meer. Moet je hem nou zien zitten, kijk hem nou eens staan. Waar haalt ie nou eigenlijk de gore moed vandaan? Wat een lul, wat een lul, wat een lul, wat een lul, wat een lul, o, wat een lul. Wat moet je met zo`n knullige, lullige onbenullige lul? Kom je tegen wil en dank bij zo`n engerd in de buurt. Word je weer gelijk van top tot teen begluurd. Zo`n viespeuk ook nog denken dat je interesse in hem hebt. Nou alleen als ik moet braken is die het recept. We hebben er genoeg van, we pikken het niet meer. Lazer toch op man, en probeer het niet meer. Moet je hem nou zien zitten, kijk hem nou eens staan. Waar haalt ie nou eigenlijk de gore moed vandaan? Wat een lul, wat een lul, wat een lul, wat een lul, wat een lul, o, wat een lul. Wat moet je met zo`n knullige, lullige onbenullige lul?

Rene Dinsdag 16 Mei 2017 at 10:22 pm | | Smurf
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

די מריו

Lekkere wandeling. Ik heb genoten van de omgeving.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 16-05-’17 22:59
Hans

Mooie klompen Rene, zijn ze nieuw?
Maar het liedje is wel toepasselijk er lopen er zat van rond. Hans

Hans, (URL) - 16-05-’17 23:28
Marjolijn

Mooi tochtje, op mooie klompen…!

Marjolijn, (URL) - 17-05-’17 06:52
Sjoerd

Daar wordt teveel in geluld…

Sjoerd, (URL) - 17-05-’17 12:39
Rietepietz

Gewoon lekker het geluid uit laten bij soort liedjes, niks voor mij maar dat wist je ondertussen wel. Dan zie ik liever Quandy in het bos wandelen. Je lunt er ook het liedje “Hannes loopt op klompen“onder zetten, maar ja, jij heet geen Hannes natuurlijk.

Rietepietz, (URL) - 17-05-’17 18:45
Frank-103

Ben niet zo’n fan van deze muziek, maar misschien win je er wel het songfestival mee?
Oja, ik ben er vooral geen fan van omdat ik het gevoel heb dat ze de tekst op staan te lezen, dat kan ik ook, en dan is het ook niet om aan te horen, vindt de familie hier. Maar misschien vind jij mijn zangkunsten wel goed?

Frank-103, (URL) - 17-05-’17 19:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.