Plaatjes uit Winschoten

Te beginnen met Quandy.Ik ben zelf tegenstander van kunstgras, men krijgt er kanker van en het is geen puur natuur, en gras is dat wel.
Ik pleit voor echt gras dat echt gemaaid moet worden.
Maar WVV denkt er anders over, gelukkig bestaat BATO ook nog.Winschoten ligt er netjes bij, maar niet overal even netjes.Deze boom, die me altijd veel schaduw gegeven heeft, is niet meer, op de eerste dag van deze maand is die omgebracht.Twee opblaasbare zwembadjes op het Marktplein.Daar werd in de nacht veelvuldig gebruik van gemaakt, vast een feest in dat cafe.Deze kat woont sinds kort in de vierwindenbuurt, en het is niet de kat die vermist is sinds de brand van onlangs waarbij drie panden verloren gingen.
Want we hoorden de eigenaresse in de buurt haar kat schreeuwend zoeken en vroegen haar eens naar deze kat te kijken, dat deed ze, het is hem niet.
Sfeervolle muziek, gezellige kraampjes op de braderie, meezing plein, te gekke attracties op de kermis, Dance Event en Telekids Roadshow: allemaal elementen die het centrum van Winschoten weer doen bruisen tijdens het driedaagse feest de Nacht van Winschoten op 14, 15 en 16 juli.Dé Nacht begint traditiegetrouw met de braderiemarkt. Vanaf 17.00 uur staat de Venne gevuld met een 60-tal standhouders met een zeer gevarieerd aanbod.
Vanaf 20.00 uur barst het feest los.
Op het Marktplein vinden tot 04.00 uur optredens plaats van de feestband “Night Flight to Rio” en de makers van het Q-music programma “Het Foute Uur”!
Op het Schönfeldplein kan van 20.00 tot 03.00 uur genoten worden van echte meezingers, waaronder diverse Duitse nummers van Duitse Schlagerkoning Otto Lagerfett.
De winkeliers in Winschoten hanteren tijdens de Nacht van Winschoten ruimere openingstijden en zijn tot 22.00 uur geopend.Een dag na dé Nacht kunnen jongeren het feestje nog eens overdoen tijdens het spetterend dance-event met onder andere de populaire rapper “F1rst Man”.
Optredens van verschillende dj’s van Slam FM en het programma “Rave van Fortuin”, waarbij bezoekers een nummer kiezen door een slinger aan het rad te geven, zorgen op zaterdag tussen 22.00 en 03.00 uur voor een denderend feest op het Marktplein.
Families met kleinere kinderen kunnen op zondag 16 juli naar de spetterende kids party.
Tijdens de Telekids Roadshow kunnen kinderen dansen, zingen en springen.
De Telekids Roadshow vindt plaats op het Marktplein en duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Vast onderdeel van de Nacht van Winschoten is de kermis die in de week voorafgaand aan het event zijn attracties uitstalt op het achterste gedeelte van het Marktplein.
De kermis is daar van 12 t/m 16 juli te vinden.
Dit jaar is op woensdag 12 juli de ‘eurodag’.
Alle attracties kosten deze dag slechts één euro.

Rene Maandag 10 Juli 2017 at 11:45 pm | | Smurf

zeven reacties

Marjolijn

Dat wordt dus weer genieten het komende weekend.
Een feestje van drie dagen lang en dag en nacht…!

Marjolijn, (URL) - 11-07-’17 07:01
Sjoerd

Je maakt alles wel heel bewust mee vanaf de plaats waar je woont.

Sjoerd, (URL) - 11-07-’17 07:41
John

Ik zou behoorlijk balen als mijn kat na een brand spoorloos is. Hopelijk is de kat gewoon geschrokken en gevlucht en komt laten weer terug.

John, (URL) - 11-07-’17 08:03
willy

heel wat te doen in het komend weekend Rene

willy, (URL) - 11-07-’17 10:38
francky

Hopelijk is die kat ondertussen terug bij die dame.
En het weekend belooft weer lekker druk te worden.

francky, (URL) - 11-07-’17 11:16
Rietepietz

Als de kat in de brand omgekomen zou zijn had men hem wel gewonden dus hij komt vast nog wel terug.
Dat wordt dus een paar dagen de dag met de nacht omruilen, al zal het niet zo letterlijk om de héle nacht gaan.

Rietepietz, (URL) - 11-07-’17 15:50
Hans

nog steeds genoeg te zien en te beleven, een kat kwijtraken na een brand lijkt me verschrikkelijk na alles wat men heeft mee gemaakt. Hans

Hans, (URL) - 12-07-’17 00:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.