Gebouwen in Winschoten

Quandy in het Sterrebos.Ik zag ineens zomaar wat koppen op een gebouw en dat leg ik dan even vast.Ik laat er eentje zien, deze dus:Nog een laatste keer het uitzicht vanaf een heel ander gebouw.Het één wat naar voren en het andere wat naar achteren, het kan allemaal.Zo, dat kan ook weer jaren mee.En wat een mooi metselwerk ook.Het past allemaal maar net, en dat lijkt reuze gezellig.Een andere fotograaf kan uren wachten tot de zon goed schijnt, maar ik niet.Hier sluit ik mee af.Want nu ben ik benieuwd wat u er op gaat zeggen.

Rene Donderdag 27 Juli 2017 at 11:45 pm | | Smurf

acht reacties

די מריו

Mooi die stenen in de muur. Aparte kleureneffecten. Foto’s van boven zijn wel speciaal, dat vertelde ik gisteren ook. Maar Quandy wint het natuurlijk.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 28-07-’17 00:12
Marjolijn

Je hebt het allemaal goed vast gelegd….!!

Marjolijn, (URL) - 28-07-’17 07:20
John

Tja, ik ga ook niet wachten tot de zon een bepaalde stand heeft. Ik neem overigens alleen nog foto’s met mijn telefoon.

John, (URL) - 28-07-’17 08:32
Sjoerd

Het is dat Quandy wat verkoeling brengt, mij breekt tegenwoordig het zweet uit op grote hoogtes. De tweede foto, die met die koppen vind ik de leukste.

Sjoerd, (URL) - 28-07-’17 08:38
ria

Ik vind die blauwe koppen nergens op slaan eigenlijk, maar er valt zodoende genoeg te zien in Winschoten.

ria, (URL) - 28-07-’17 09:19
Rietepietz

Wat een prachtig pan op foto 5 , daar zou ik wel in willen wonen. Hoewel, het is wel een beetje groot voor twee oude mensen dus toch maar niet. De gekleurde steentjes zijn ook erg mooi al weet ik niet of die in dat mooie huis zitten .

Rietepietz, (URL) - 28-07-’17 16:40
willy

uren wachten doe ik ook niet René

groeten

willy, (URL) - 28-07-’17 20:01
Hans

Wat goed in de verf staat heeft een heel lang leven, mooi werk. Hans

Hans, (URL) - 28-07-’17 21:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.