Hier mijn bijdRage aan het gRote KeRstbomenbosfotowoud

Vooraleerst echter laat ik mijn kerstpakket zien.
Het betrof dit maal een sausemmer helemaal gevuld met vlees van Slagerij Hofman uit Winschoten.Voorts bemachtigde ik op de kerstborrel tijdens de loting nog een prachtig mooie kerstlaurierboom, compleet met rode ballen.En er zaten ook nog twee kerstballen in het vleeskerstpakket en die heb ik ook maar in mijn kerstlaurierboom gehangen.Ik wandel ook wel eens door Winschoten, en alle kerstmeuk is toch elk jaar hetzelfde en ik voel me niet geroepen om dat elke keer weer te laten zien, maar deze kwam ik ergens tegen in een tuin en ik knipte hem er op.Bij de dierenarts, voor de jaarlijkse inentingen, moest ik even wachten naast de dierenartenpraktijkkerstboom.Inmiddels heb ik mijn kerstlaurierboom geplant in de sausemmer en neergezet op mijn balkon.Ik zet al deze kerstboomfoto`s in het grote kerstbomenverzamelfotowoud.

Als uw kerstboom er nog niet bij staat, maak er dan een foto van en mail dat naar mij, dan zet ik hem er bij!

Maar u mag natuurlijk ook vertellen wat u in uw kerstpakket had of gewoon iets zeggen over de foto`s.

Rene Maandag 01 Januari 2018 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Hans

Dacht even af of de sausemmer een hint was om te gaan schilderen, maar je hebt er een creatieve oplossing voor gevonden. Hans

Hans, (URL) - 01-01-’18 23:00
Marjolijn

En nu alles weer voorbij en moet je er weer een heel jaar opwachten….!!

Marjolijn, (URL) - 02-01-’18 07:30
די מריו

Mooie bijdrage Rene. Dat vlees zal vast wel smaken.

Love As always
Di Mario

די מריו, - 02-01-’18 07:36
John

Dat is allemaal leuk gekregen. En een sausemmer hoef je natuurlijk niet per se te gebruiken als sausemmer. Dat laat jij hier mooi zien. Het is maar goed dat jij vlees eet,

John, (URL) - 02-01-’18 08:24
ria

Heb je wel gaten in de emmer geprikt anders kan het water er niet uit ;-)

ria, (URL) - 02-01-’18 18:48
Sjoerd

Zo is er in ieder geval weer een boompje geplant.

Sjoerd, (URL) - 02-01-’18 20:38
francky

Er is bij jou ook nog genoeg kerstversiering te zien.
Laat het vlees maar smaken.

francky, (URL) - 02-01-’18 20:57
Rietepietz

Wat een mooi boompje! Duur kerstpakket met zo’n grote emmer vol vlees, dat wordt smikkelen en smullen!

Rietepietz, (URL) - 02-01-’18 21:54
Mirjam Kakelbont

Een bijzonder smakelijk kerstpakket. Ik moest erg lachen toen ik las dat je je laurierboom in de sausemmer had gezet.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 03-01-’18 21:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.