Kakelbont

Mirjam Kakelbont heeft de volgende reactie geplaatst:

Als ik naar de radio luister is het meestal NPO2. En met zo min mogelijk gepraat graag, want ik wil muziek horen.Ja, en dat is nou precies wat er aan de hand is.
Zelf een weblog volkalken met allemaal lange onzinnige lulkoekbagger, maar op de radio mag dat dan weer niet.
Daar moet dan weer muziek klinken, terwijl je voor muziek juist geen radio nodig hebt, muziek draaien kan men zelf wel.
Het zijn de luie presentatoren die bedacht hebben dat weinig praten en veel muziek goed is, kunnen zij makkelijk geld vangen en het volk trapt er in.
Van Radio 2 (ik weiger om dat debiele npo altijd en overal maar voor te zetten) kan alleen Spijkers met Koppen van VARABNN en TROSAVRO Muziekcafe mijn goedkeuring dragen.
De rest blief ik niet, temeer daar de hele VPRO ook niet welkom is op de meest commerciele zender van de publieke omroep.

Dan de presentatoren, de dag begint met Gerard, de man die er voor gezorgd heeft dat de Arbeidsvitaminen van Radio 3FM verdween omdat hij zichzelf zo nodig moest ontwikkelen en vervolgens keert hij de zender de rug toe.
Dan heb je Bart en Annemieke, die konden op Radio 3FM mijn hart al niet stelen dus hoef ik ze nu hier ook niet te horen.

Gijs, Ruud en Wouter doen niks anders dan schreeuwen, zijn overgelopen van Radio 3FM naar diverse commerciele stations, puur voor het geld, en nu ze over tijd keren ze terug.
Rob heb ik dan wel weer een zwak voor, maar nog niet hard genoeg om hem toch aan te zetten.

Dan de muziek van Radio 2: allemaal hits, terwijl, als je dan toch muziek gaat draaien, dat kan dan wel wat minder en draai eens iets wat niet gisteren ook al was en morgen weer.

Dit is dan mijn visie, ik lees niemand de les.
Iedereen mag zijn eigen mening hebben, en dit is de mijne.


Update: Ik zeg niet dat ik lange onzinnige lulkoekbagger niet leuk vind, ik vind dat dat juist ook hoort op de radio.

Rene Woensdag 31 Januari 2018 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Hans

Nou ik ben het niet met je eens want de weblog van Mirjam vind ik juist erg leuk geschreven.
Dat is ook het doel van weblogjes om bij elkaar te lezen wat je bezig houdt.
De DJ is bedacht en daar heb je gelijk in, dat hij alleen een programma kon presenteren zonder technische ondersteuning.
Gewoon een van de eerste bezuinigingen in de radio wereld. Hans

Hans, (URL) - 31-01-’18 22:57
די מריו

Het is duidelijk dat jouw mening is dat er juist meer gepraat moet worden. En dan geen oeverloos gewauwel anders was je wel naar de commerciële gaan luisteren. Daar is het duidelijk niet iedereen mee eens, maar dat hoeft ook niet. Voor mij persoonlijk is het ook wel belangrijk wat ik aan het doen ben.

Love As Always
Di Mario .

די מריו , (URL) - 01-02-’18 07:07
klaproos

:-) wat ben je weer heerlijk “bot” Rene, het lijkt je handelsmerk te worden,
er is een gezegde….. niet “alles” wat je denkt hoeft gezegd te worden..
ik g a het hier klip en klaar voor kakeltje opnemen, want A heeft ze geen muziek, en B zijn het de heerlijkste verhalen uit het leven gegrepen.. Rene, je bent NIET verplicht om te lezen of te bloggen,

als ik een radio aanzet om muziek te horen.. wil ik muziek horen en geen oeverloos geleuter van een DJ met een véél te groot ego.
en dat is mijn mening :-)

klaproos, (URL) - 01-02-’18 08:47
Sjoerd

Uiteraard mag je een eigen mening hebben, maar speel dit niet op de man of de vrouw. Anders loop je het risico dat dadelijk niemand die mening meer wil horen.

Sjoerd, (URL) - 01-02-’18 11:22
Villasappho

Ze kunnen beter muziek draaien dan dat domme geluk en dat is op alle zenders. Het irriteert me al maanden.

Villasappho, (URL) - 01-02-’18 13:15
Mirjam Kakelbont

Je bent volkomen vrij mijn blog wel/niet te lezen.
Ik heb een eigen mening en stop die voor niemand onder stoelen of banken. Dát is nou vrijheid van meningsuiting, René. Leer er maar mee leven anders kun je net zo goed voor de staatsradio van Noord-Korea kunnen gaan werken…

Mirjam Kakelbont, (URL) - 01-02-’18 15:02
Rietepietz

Ik ben blij met je “up-date” al had je het allemaal zeker wel anders kunnen zeggen . Je keert de laatste tijd weer wat terug naar je botheid vanuit je begintijd. De lezers nemen jou zoals je bent, zonder je met botte regeltjes te beoordelen. Misschien is wat meer waardering voor “de lezer” wel op z’n plaats.

Rietepietz, (URL) - 01-02-’18 16:50
Francky

als ik dit allemaal lees ben ik blij geen nederlandse radiozenders te kunnen ontvangen, behalve via het internet misschien. En ieder heeft zijn of haar mening, dus jij ook.

Francky, (URL) - 01-02-’18 18:36
Frank-103

Ik vind onzinnige lulkoekbagger vrij negatief klinken over het blog van Mirjam, ik vind dat niet terecht. Verder hebben mensen een verschillende smaak, die volgens mij ook nog leeftijdsafhankelijk is (dus kan veranderen), er is volgens mij dus niet één perfecte zender. Zelf wil ik radio zonder geklets, en ik zet dus vaak een cd of usb met muziek aan.

Frank-103, (URL) - 01-02-’18 19:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.