CultuuR

Weer of geen weer, altijd wandelen we weer.Ook zonder oproep van de burgemeester was ik gaan stemmen, dat doe ik altijd.Ergens in een straat in Winschoten zat boven op een bult vuilniszakken geplakt dit briefje:Ik ben toch even wezen kijken.Marktplein 10.00 - 17.00 uur 
Re-enactment met om 13.00 uur en 15.00 uur een mock battle
En oude legervoertuigen Voor aanvang van de voorstelling Henk Schiffmacher vertelt.In de pauze van de voorstelling Henk Schiffmacher vertelt.En na afloop van de voorstelling Henk Schiffmacher vertelt.Het gaat natuurlijk om de foto`s, de teksten zijn louter toelichtend.Ik kwam dit herinneringsbord tegen, daags na de boomfeestdag, toen ik het resultaat eens wilde aanschouwen.
En toen kon nog niemand iets vermoeden...En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Vrijdag 13 April 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

Hans

Het is altijd wandel weer zeker als je een hond hebt.
Sterk verhaal op de vuilniszak.
Het is maar goed dat we niet in de toekomst kunnen kijken. Hans

Hans, (URL) - 13-04-’18 23:06
די מריו

Mooie foto van dat glas in lood. Wandelen, weer of geen weer, dat is ook gezond voor hond en baas natuurlijk. Dat praten zit de familie Schiffmacher wel in het bloed. Dat hebben meer familieleden. Ik ben benieuwd of de tekst op de zak gaat helpen.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 14-04-’18 07:42
Rietepietz

Dat glas en lood steelt de show weer, Bijzondere foto geworden door die kleurtjes.

Rietepietz, (URL) - 14-04-’18 18:19
Frank-103

Die vuilniszak, daar erger ik me ook wel aan. Tot ik voor de zoveelste keer met een tas vol papier bij de papierbak sta en deze weer vol is. De keuze het dan maar bij het restafval te gooien is dan makkelijk, moet de gemeente maar zorgen dat die papierbak vaker geleegd wordt. Zoiets gevoel zal deze persoon hebben bij een volle restafval container.

Frank-103, - 14-04-’18 20:06
Francky

Stemmen is hier verplicht.
In oktober is het weer van dat.

Francky, (URL) - 14-04-’18 21:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.