Bekijk het maaR

Het bos is in de zomer op z`n allermooist, maar ook in de winter kan het er fijn zijn.Bijna dezelfde foto als de achtste tijdens de vorige serie, alleen staat er nu ineens een Duitser bij, en die pakken doen me toch altijd ook aan Jiskefet denken.Veel legervoertuigen te zien, ik koos voor diegene waarbij ik de toren er fijn bij op kon knippen.Deze kar met dranghekken stond een tijdje in een hoekje van het Marktplein.En deze zak stond naast de kerk, geen idee waarom.Marktplein Winschoten, de achtergevel van het pand waar ze aardapels, groente, fruit, kaas en nog veel meer gezond snoep verkopen.Deze zak stond aan de Vissersdijk, ook geen idee waarom.De pijl op dit bordje wijst naar rechts, hier is wel duidelijk waarom.De koekoekstunnel in het Sterrebos is inmiddels weer toegankelijk, toen ik deze foto nam echter nog niet.Dit doet me ernstig denken aan de Luizenmoeder, goed luid en duidelijk articulerend.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Maandag 04 Juni 2018 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Noortje

Ik wist nooit dat die tunnel koekkoekstunnel heette. Ik heb het even op internet opgezocht en daar stond de verklaring bij waarom de tunnel zo genoemd wordt. Eigenlijk heel logisch!

Noortje, (URL) - 05-06-’18 00:43
די מריו

Die legervoertuigen blijven toch wel kracht uit stralen.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 05-06-’18 06:58
John

Heel veel mensen hebben het over de Luizenmoeder. Ik moet nog steeds eens uitzoeken wie dat is.

John, (URL) - 05-06-’18 07:10
Burro Holanda

Winschoten is mijn geboortestad. Er is wel veel veranderd. Niet allemaal ten goed.
De sfeer, die er vroeger was, vind ik niet meer terug. Ik krijg er tegenwoordig een beetje ‘oostblok-land gevoel’ . Gek hè?

Burro Holanda, (URL) - 05-06-’18 12:19
willy

een leuke selectie René

groeten

willy, (URL) - 05-06-’18 15:36
Francky

Mooi om zien die legervoertuigen.

Francky, (URL) - 05-06-’18 17:49
ria

Ik weet ook niets van de luizenmoeder . Wel een hoop zakken bij elkaar zo.

ria, (URL) - 05-06-’18 19:22
Rietepietz

De Luizenmoeder ken ik alleen van horen zeggen, dat het een tv serie is dus ik weet niet of je gelijk hebt.
Die grote zakken zijn eigenlijk om afval af te voeren of bijv. grote hoeveelheden zand te vervoeren. Waarschijnlijk zijn ze hier gebruikt als een soort beveiliging zodat men niet met een auto op de menigte in kan rijden.

Rietepietz, (URL) - 06-06-’18 18:22
Frank-103

Met we bedoelt ze vast alleen de kinderen, en niet de juf!

Frank-103, - 06-06-’18 20:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.