HieR weeR wat foto`s van Winschoten

Te beginnen met Quandy, waarbij ik de ene dag vertel dat hij tien is en de volgende dag iemand vraagt hoe oud die is, elk weblog krijgt de lezers die het verdiend.Een nieuwe sticker op mijn auto, geplakt over de resten van de sticker van de firma waar ik hem gekocht heb.Mijn polsbandje die ik kreeg op een ledenvergadering heb ik aan mijn autoantenne gehangen, dan heeft die toch nog nut onderweg.Een brievenbus, maar dat ziet u zelf ook wel.Inmiddels is de Koekoekstunnel in het Sterrebos weer toegankelijk, toen ik deze foto maakte echter nog niet.Men blijft altijd bezig.Marktplein Winschoten.De stadstuin "Ons Toentje" heb ik al eens laten zien, nu laat ik het vorig toegevoegde monument zien.

Een gedenkteken ter nagedachtenis van de Joodse bewoners en ondernemers uit de wijk en alle Joodse Winschoters die in Winschoten tijdens WOII in de wijk Wevershorn moesten verzamelen om te vertrekken met de laatste trein naar westerbork om nooit meer terug te keren.En er hing een nieuw briefje in de stadstuin.En dat briefje hangt aan dit kastje, waar dus geen slot op zit.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Zondag 10 Juni 2018 at 10:22 pm | | Smurf

acht reacties

Hans

Een weblog is een snel medium, men leest en vergeet.
Quandy is een trouwe vriend van 10.
Een nieuwe sticker op je auto, deze keer wel goed gespeld. :)
Herinneringen blijven als men ze vast legt.
Leuk de speel en lees kast. Hans

Hans, (URL) - 10-06-’18 23:14
די מריו

Ik kan wel een grapje maken of die tienjarige Quandy een man is, maar ik weet de smiley die een tong uitsteekt niet te vinden. Verder weet jij heus wel dat ik dat wel weet. En als ik dan dat mooie monument zie. Daar ben ik dan weer even stil van.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 10-06-’18 23:22
Francky

de ene mens vergeet rapper dan de andere. Met blogs is het net zo.
Zo zien we weer wat van Winschoten.

Francky, (URL) - 11-06-’18 07:14
John

Logs worden gescand. Nu weet iedereen weer dat hij 10 is. En dat je uit Winschoten komt en niet uit Windschoten. :)

John, (URL) - 11-06-’18 07:24
Frank-103

Tja, meeste blogjes worden slecht gelezen, zoals wel vaker aan de reacties te zien is. Zelf sla ik ook zo nu en dan verhaaltjes over, zodat ik ook probleemloos iets kan vragen wat je in een vorig blog hebt geschreven. Hachelijk is het!

Frank-103, - 11-06-’18 08:14
willy

het internet is een vluchtig medium René

groeten

willy, (URL) - 11-06-’18 11:47
Villasappho

Leuk zo’n kastje, ik ga ze graag langs om wat nieuwe boeken te vinden en wat anderen weer weg te brengen.

Villasappho, (URL) - 11-06-’18 11:49
Rietepietz

Die deur waar de brievenbus in zit is er niet écht goed aan toe, hij zit wel dik in de verf maar het ziet er niet uit! Ik mag hopen dat het niet jouw schilderwerk is. Het is gewoon niet mogelijk álles te onthouden als je veel blogs volgt en je waarschijnlijk ook niet iéder logje leest. Ik lig nooit wakker over dat soort dingen en geef gewoon antwoord op de vraag.

Rietepietz, (URL) - 11-06-’18 19:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.