Zie maaR

Ik was onlangs met Quandy naar het stadspark, naar de Dag van het Park.Allerlei sportverenigingen presenteerden zich, en dat was een vrolijke boel.Ik heb het even opgezocht, het was op zondag 20 mei 2018.Nieuw voor mij in het stadspark, en let er even op dat de brug over het Winschoterdiep op de achtergrond zichtbaar is, tussen de bomen door.Ik liep niet de gehele route, ik koos mijn eigen weg.Want ik was er niet om de sporten te bekijken, ik was er om de sfeer te proeven en tevens Quandy uit te laten.Deze klomp heb ik eens gedragen.Dit pand is afgelopen week weggesloopt.Waarschijnlijk stond het in de weg omdat ze er naast de oude LTS aan het ombouwen zijn tot een zorgcentrum.En de laatste om even af te koelen.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Donderdag 28 Juni 2018 at 10:22 pm | | Smurf

tien reacties

די מריו

Even afkoelen, dat hoeft toch nog niet.Jammer van dat gebouw dat die weer gesloopt moet worden. Herstel, is gesloopt.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 28-06-’18 23:16
Hans

De Dag van het Park ziet er inderdaad gezellig uit, zeker als Quandy mee is.
Mijn jongste zoon heeft ook nog klompen van toen hij klein was.
Jammer van het pand van de thuiszorg, ziet er mooi uit. Hans

Hans, (URL) - 29-06-’18 00:08
Marjolijn

Hopelijk is de thuiszorg zelf niet gesloopt…!!

Marjolijn, - 29-06-’18 06:59
John

Dat gebouw ziet er toch nog niet zo oud uit. Nou ja, nu is het weg.

John, (URL) - 29-06-’18 07:51
Rietepietz

Belachelijk om een vrijwel niet gebouw tegen de vlakte gooien, de nieuwbouw is niet wat het vroeger was maar zó slecht toch ook weer niet denk ik.

Rietepietz, - 29-06-’18 11:04
willy

gesloopt.. .dit komt me wel vreemd over René

groeten

willy, (URL) - 29-06-’18 16:18
Noortje

Ik wist nog niet dat ze dat gebouw gaan slopen. Ik kwam er vanmiddag nog wel langs maar het viel me alleen op dat dat ombouwen van de LTS naar zorgcentrum wel erg langzaam gaat. Ik heb niet op dat gebouw van de thuiszorg gelet.gelet

Noortje, (URL) - 29-06-’18 18:01
Francky

De laatste foto is verfrissend bij dit warme weer.
Hier wordt ook veel gesloopt, zowel jonge als oude gebouwen.

Francky, (URL) - 29-06-’18 18:27
Frank-103

Sneeuwfoto’s terwijl wij de tuin niet mogen sproeien ivm de warmte en droogte. Je woont maar 2 uurtjes rijden ver weg, maar het lijkt wel een veel grotere afstand!

Frank-103, - 29-06-’18 20:22
Thérèse

Een prachtige foto van dat huis met die klomp met die geranium erin. Jammer dat ze het gaan afbreken. Het is vast een leuk oud huisje (geweest?)

Thérèse, (URL) - 29-06-’18 23:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.