Kijkt u maaR

Dit is de tunnel onder het spoor dat Winschoten verbindt met Winschoten-Zuid.Naast twee spoorwegovergangen voor al het verkeer, is deze verbinding, pal naast het station, enkel voor fietsers en voetgangers, om naar Plan Zuid te geraken.Op het Rozenfestival in het Rosarium in het Stadspark te Winschoten maakte ik naast enkele filmpjes ook enkele foto`s, waaronder deze:Als ik ergens een briefje zie hangen wandel ik er naar toe en ga ik het lezen, vervolgens maak ik er een foto van zodat ik het thuis nog eens na kan lezen.
Dit is duidelijk niet aan mij gericht.Kermis op het Marktplein te Winschoten.Na het Rozenfestival kwam het Zomerfestival, gevolgd door het Multiculinaire Food Festival.Dit was mijn uitzicht na vier uur in de nacht.Marktplein Winschoten 2018.Dit was allemaal op het Zomerfestival Winschoten, op en rond het Marktplein.Quandy loopt achter zijn schaduw aan.En zo smurfen wij voort.

Rene Zaterdag 04 Augustus 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

John

Een nooduitgang gebruik je bij nood.

John, (URL) - 05-08-’18 08:09
ria

Bij briefjes op deuren krijg ik ook altijd de neiging ze te gaan lezen. Ik doe het eigenlijk nooit. Meestal zijn ze voor de paketbezorgers. Als

ria, (URL) - 05-08-’18 10:06
ria

Als ik briefjes in de berm zie liggen raap ik ze wel altijd op, wilde ik nog zeggen.

ria, (URL) - 05-08-’18 10:07
Francky

Hier is er ook kermis. Die ga ik deze namiddag even bezoeken.

Francky, (URL) - 05-08-’18 11:18
Hans

Graffiti kom je overal tegen, het briefje bij de nooddeur komt ook heel bekend voor.
Wens je een smurfige dag toe. Hans

Hans, (URL) - 05-08-’18 11:22
Rietepietz

En je kwam je grote vrienden “de smurfen“ergens tegen, die mochten natuurlijk ook op de foto!De feesten volgen elkaar snel op daar in Winschoten.

Rietepietz, - 05-08-’18 16:19
די מריו

Briefjes zijn er voor om gelezen te worden. Als je ze niet leest, weet je ook niet of hij wel of niet voor jou is. Ik hoorde dat hier ook kermis kwam, maar dan zijn wij op vakantie, dus we gaan er niet heen.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 05-08-’18 21:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.