Quandy op Ameland

Quandy slaapt veel en dat is erg aangenaam.Hij mag weer in zijn eigen tentje liggen.De camping is van allerlei gemakken voorzien, waar ik waarschijnlijk geen gebruik van ga maken.Op Ameland zijn ze erg duidelijk in wat waar wel en wat waar niet mag.Erg welkom voel ik me daar niet door.De toren van Ballum uit 1755.We hielden het wederom niet geheel droog vandaag, deze zomer is hard op weg een kutzomer te worden.Op Ameland zijn ze al ver met de Pietendiscussie, te zien aan deze Bonte Pietenpad.In dit bos op Ameland zijn al eerder mensen geweest.Niemand stapt hier af, dat is nergens voor nodig.Ooit stond er een kasteel op Ameland, daar is niks van over.Beelden op de dijk, altijd fraai.Hopelijk houden we het morgen eens een dagje droog.

Rene Zaterdag 11 Augustus 2018 at 10:21 pm | | Smurf

vier reacties

Hans

Vakantie op Ameland daar heb ik goede herinneringen aan. Hans

Hans, (URL) - 11-08-’18 23:06
Francky

Voor vandaag voorspellen ze droog en warm weer.
De volgende dagen weer regen.
Leuk die foto’s, zo zie ik ook iets van Ameland.

Francky, (URL) - 12-08-’18 10:12
ria

Ik hoop het voor je. Geen zon hier wel droog. Quandy wordt ook een dagje ouder.

ria, (URL) - 12-08-’18 11:01
Rietepietz

Ja je hebt wel pech, na al die mooie zemerse dagen , die je natuurlijk op een eiland goed kunt hebben, tref je nou juist de regen die evengoed wel heel hard nodig is. Ballum is een prachtig oud dorp.

Rietepietz, - 12-08-’18 17:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.