Wandelen op Ameland

Vandaag was het prachtig mooi vakantieweer op Ameland.Quandy is ook mee.Hij ligt soms onder het windscherm door.En soms tussen de voortent en de bijtent in.We wandelen in alle bossen die er maar zijn.Soms moet hij even poseren.Een deurtje in een boom kan open en daarna ook weer dicht.Ik heb nu alle bewoonde waddeneilanden gezien en vind ze allemaal wel wat op elkaar lijken.Ik kan niet zeggen welke ik het mooiste vind, ze zijn allemaal leuk, maar op Vlieland en Schiermonnikoog mag mijn caravan niet komen dus die vallen sowieso af.Merkwaardige hekwerk, ik hou er van.Tot zover, binnenkort weer meer.

Rene Vrijdag 17 Augustus 2018 at 10:17 pm | | Smurf

vier reacties

Hans

Een mooie avondlucht, of was je vroeg op.
Leuke kunst, zonder waarschuwingsbordje.
De waddeneilanden zijn zeker mooi, vooral na het hoogseizoen. Hans

Hans, (URL) - 17-08-’18 23:02
John

Ik ben slechts op het eerste geweest en dat is al heel wat jaren geleden.

John, (URL) - 18-08-’18 08:37
Francky

Ik ben nog nooit op één van die eilanden geweest.
Lijkt me wel leuk om te bezoeken.

Francky, (URL) - 18-08-’18 13:52
Rietepietz

Schiermonnikoog is het enige bewoonde eiland waar ik nog niet geweest ben maar dat zal vergelijkbaar zijn met Vlieland, ook dat mag de auto niet mee. Ze zijn daardoor w;el het meest “eiland” wat mij betreft. Terschelling en Ameland zijn ook heel mooi maar er is dus wat meer verkeer. Texel valt voor mij af als eiland, té groot en téveel autoverkeer.

Rietepietz, - 18-08-’18 16:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.