U ziet maaR

Vrijdag 26 en zaterdag 27 0ktober 2018

Het is winkelweek in Winschoten, dus programmeerden ze op de vrijdagavond Bertus Sipma

Hij is geboren op 5 augustus 1989 en afkomstig uit het Friese Twijzelerheide is al een aantal jaren druk bezig muzikaal aan de weg te timmeren! Zijn passie voor de Nederlandstalige muziek is ontstaan op vrij jonge leeftijd, thuis galmden de Hollandse hits altijd door de speakers!

Door zijn enthousiasme en gevoel voor humor maakt hij van elk optreden een feestje! Bertus is een “down to earth” type die houdt van feest en gezelligheid hij doet optredens van 30 min tot een avondvullend programma!

Daarna wat bewijsbeelden van het toneelstuk in De Klinker, gevolgd door wat beelden van optredende artiesten op de zaterdagmiddag en wie goed kijkt kan een optreden als living statue door MAJOOR JOLANDA FENNEMA bij de HEMA Winschoten; ze beeldt een heilssoldate uit, ook nog spotten.



Daarna de zaterdagavond, de Nacht van de Nacht.


Voor het veertiende achtereenvolgende jaar willen de Milieufederaties aandacht vragen voor de schoonheid en het belang van de (donkere) nacht.

De gemeente Oldambt biedt u zaterdagavond 27 oktober een programma aan om wandelend te ervaren wat rust en donkerte betekenen in en om ,,de Hoogte” in Heiligerlee.

Programma: Om 19.45 uur wordt u verwacht bij het Graaf Adolf monument aan de Provincialeweg te Heiligerlee. We starten met de wandeling onder begeleiding van gidsen om 20.00 uur. Onderweg door het mooie natuurgebied ‘de Hoogte’ staan we stil bij het belang van rust en donkerte en wordt u verrast met dans, poëzie en een optreden van de Winschoter kunstrolschaatsclub. Het wordt dus een verrassende tocht met onderweg kunst en cultuur. Het programma is om ongeveer 21.30 uur afgelopen. Laat u verrassen!

Het heeft wel geholpen, na 14 jaar is het dan nu eindelijk zover dat Nederland weer iets donkerder is geworden.
Voorheen werd het alleen maar lichter en lichter, nu lijkt het tij gekeerd!

Rene Dinsdag 30 Oktober 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

Hans

Altijd goed dat nieuw talent aan de weg timmert.
lijkt wel een op Jan Smit.
Denk dat men elke nacht bezig moet zijn om overbodige verlichting uit te schakelen. Hans

Hans, (URL) - 30-10-’18 23:12
Francky

Hier is men al een tijdje bezig overbodige verlichting uit te schakelen.
Er was weer van alles te doen om en rond Winschoten.

Francky, (URL) - 31-10-’18 08:22
די מריו

Ik beloof je als je de muziek niet draait zet ik alle lampen in de straat uit Had kan niet iedereen zijn muzieksmaak zijn. Maar het is wel goed dat het donkerder is geworden. Maar nog steeds zijn we een van de landen met het meeste licht in de nacht.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 31-10-’18 10:59
Rietepietz

In het echt moeten die dansende kinderen nog leuker zijn, er werd wel een geweldig mooi stuk muziek bij afgespeeld. Je had het er maar weer druk mee.

Rietepietz, - 31-10-’18 18:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.