Bekijk het maaR

Natuurlijk is het inmiddels gesmolten, ik heb toentertijd in het Sterrebos in Winschoten gewoon een heleboel foto`s gemaakt van Quandy, zodat ik er lang mee kan doen!Zo kwam ik ook nog langs de Intertoys Winschoten, en die is volgens mij gelukkig nog steeds open.Als vanzelfsprekend ben ik ook weer wezen stemmen, in het gebouw van het Leger des Heils.De achterkant van Bakker Bart Winschoten, die moet weg want het overdekte winkelcentrum gaat juist op die plek verbouwen.Er zaten geiten op een nieuw speeltoestel in de dierenweide in het Sterrebos in Winschoten, en toen ik mijn camera gereed en scherp had waren ze er al afgesprongen en kwamen naar mij toe.
Met op de achtergrond twee halfvrijstaande stadsvilla`s, een ander woord voor twee onder één kap, een dubbele herenhuis, waarvan de helft dus de burgemeesterswoning van Winschoten is, vanwege privacyoverwegingen zal ik niet onthullen of het het linker of rechterdeel is.Ik ben ook naar de inloopavond in de Rabobankzaal in De Klinker in Winschoten geweest, betreffende de bijna kilometer lange en daarmee dus langste fiets en wandelbrug van Europa die Winschoten gaat verbinden met Blauwestad.Dit lijkt me voor nu wel even weer genoeg.

Rene Maandag 22 April 2019 at 12:00 am | | Smurf

zes reacties

Suske

Interessant zo’n fiets en wandelbrug.
Leuk een nieuw toestel voor de geiten. Kunnen ze zich uitleven.

Suske, (URL) - 22-04-’19 08:41
די מריו

Hier blijft één van de twee intertoys open. De bakker bart ga ik eigenlijk nooit heen, wel naar de plaatselijke bakker. Stemmen heb ik ook gedaan. En natuurlijk Quandy weer op de foto… mooi beest.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 22-04-’19 12:36
Terrence

Vergeten te stemmen zal ik ook nooit. Winkels en woningen verdwijnen nu eenmaal. Dat is normaal. Net als dat er altijd wel weer iets nieuws zal komen. Mooi project, die brug!

Terrence, (URL) - 22-04-’19 17:52
Frank-103

Het is de warmste paas sinds 70 jaar en jij plaatst sneeuwfoto’s, ach, misschien is het gewoon inspiratie voor een wandeling naar de ijssalon!

Frank-103, - 22-04-’19 18:23
Hans

De temperatuur van nu hoort in mei.
Intertoys is inderdaad nog open, ook hier.
Geitjes hebben wel iets gemoedelijkst. Hans

Hans, (URL) - 22-04-’19 21:46
Rietepietz

Ja sommige intertoys zaken kunnen onder een andere eigenaar doorstarten, bij ons iin het dorp verdwijnt hij helaas. De burgemeeste woont in een mooi pand maar het moet natuurlijk ook een beetje representatief zijn.

Rietepietz, - 23-04-’19 16:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.