Quandy

Quandy in de sneeuw.Quandy in het Sterrebos.Quandy op zijn gazon.Quandy wil niet meer wandelen.Met moeite komt hij nog in het Sterrebos, en dan snel er weer uit.En soms wil hij ook gewoon niet, dan gaan we de andere kant op, en snel weer terug.Hij eet nog goed, hij poept nog goed en slaapt nog goed, de hittegolf deed niemand goed.In het Sterrebos is een nieuw bord geplaatst.Ik had het allemaal al eens verteld, dat hoeft niet meer, men kan het nu zelf lezen.De woorden aan de rechterkant mag u zelf fantaseren, en anders komt u zelf maar kijken.Quandy met zijn glinsterende ogen.En dat zijn er elf, want dat is de leeftijd van Quandy.

Rene Maandag 29 Juli 2019 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

Suske

Jammer dat honden en katten zo vlug oud worden en veel vroeger dan wij sterven.
Geniet van Quandy zolang het kan. Hij is een trouwe vriend.

Suske, (URL) - 29-07-’19 08:19
די מריו

Dat begint al echt oud te worden. Helemaal met die leeftijd hebben ze last van de warmte.

Love as always
Di mario

די מריו, (URL) - 29-07-’19 09:43
ria

Ja je weet dat het komt maar als ze dan echt oud worden met alle ongemakken moet je toch even slikken. Hij wil misschien wel maar het zal hem veel te veel moeite kosten. Gewoon lekker lief voor hem zijn en misschien een kort stukje vaker. De warmte was vreselijk.

ria, (URL) - 29-07-’19 19:44
Rietepietz

Dieren hebben zo hun eigen manier om met de hitte om te gaan als ze het zelf maar kunnen bepalen. 11 jaar is stokoud voor zo’n grote hondensoort. Logisch dat hij wat minder wil wandelen.

Rietepietz, - 29-07-’19 21:18
Hans

Quandy in de sneeuw, wil ik ook wel.
Maar mijn hondjes gingen met deze temperaturen ook niet graag op stap. Hans

Hans, (URL) - 29-07-’19 23:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.