CultuuR

De sportschool op het Marktplein in Winschoten is weer open,  er staan wat toestellen buiten en er is begeleiding aanwezig.  En telkens na gebruik wordt alles schoongemaakt.  Later zag ik nog linten hangen, maar toen waren er al mensen bezig, en die hoef ik niet in beeld.Meestal mislukken foto`s tegenwoordig en soms lukt er wel weer eentje, dit betreft één van de bordjes in het Lanengebied Sint Vitusholt Winschoten.  Een schitterende buitenwijk met smalle lanen en vrij bochtig her en der.En ook heel veel schitterend mooie huizen, maar ik wilde eens kijken of ik dit leesbaar in beeld kreeg.En ik sluit af met een oudje die nog niet eerder geplaatst is, ik vermoed het Sterrebos.Tot zover, want na het afsluiten komt niks meer.

Rene Zondag 17 Mei 2020 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

John

Dat met toestellen buiten sporten lijkt me niets. Mijn neef deed het gister ook maar vond het ook maar niets.

John, (URL) - 17-05-’20 08:21
Rietepietz

Wordt een beetje aapjes kijken dat sporten buiten. Maar ja, die sportschool wil ook wel weer wat verdienen, dat snap ik .

Rietepietz, (URL) - 17-05-’20 10:30
די מריו

Dat buitensporten is leuk voor sommige sporten, maar voor deze sport lijkt het me niets. Sneeuw.. krijgen we dat nog een keer te zien de aankomende jaren. En dan een dik pak bedoel ik natuurlijk.

Love As Always
di Mario

די מריו, (URL) - 17-05-’20 12:29
francky

Buiten sporten met toestellen van de gym is niet voor deze lage landen. Voor je het weet krijg je een stortbui op je kop.

francky, (URL) - 17-05-’20 16:08
ria

En ook al geen Quandy meer.

ria, (URL) - 17-05-’20 20:02
Hans

Tijdens de winter was alles anders.
Nu is alles vreemder en ook hier ook buiten sproten. Hans

Hans, (URL) - 17-05-’20 21:40
frank-103

De sportschool is hier ook weer een beetje open, ze sporten op het parkeerterrein, waardoor de deelnemers nu op de fiets moeten komen (er is geen plaats meer voor auto’s) en daardoor hun lichaamsinspanning eigenlijk al gehad hebben.

frank-103, - 17-05-’20 22:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.