Plaatjes

Winschoten maakt zich op voor pinkstermaandag, dan mogen de terrassen weer open, mits men zich houdt aan de voorschriften.  Dus mijn uitzicht is alweer iets veranderd.  Ik moest naar beneden om te kunnen lezen wat er staat.Op het station zijn allemaal nieuwe stoeptegels waarvan ik enkele vastlegde.Er zijn ook tegels met dat men rechts moet houden, dat vertel ik er even bij.Terug naar het Marktplein, tafels en stoelen staan klaar, precies achter de bomen.Ook hier voor onder allemaal tafels en stoelen, precies in de schaduw van de bomen.De sportschool Ultimate Gym heeft zijn spullen buiten staan, en dat maakt de boel erg levendig, nieuw daar is het windscherm.Fleurige bloemenpracht.En iets heel anders.Dit was het laatste logje van mei.

Rene Zondag 31 Mei 2020 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

francky

Jammer dat Winschoten zo ver is van waar ik woon. Ik zou gerust bij jullie op een terras willen zitten en genieten van het mooie weer. Geen idee hoe en wanneer die terrassen hier weer in gebruik gaan.

francky, (URL) - 31-05-’20 08:00
Frank 103

Buiten schijnen we elkaar niet zo snel te besmetten met corona, dus kunnen de buitenterassen weer open. Over 2 weken weten we of dat echt waar is. Ik blijf voorlopig in de achtertuin onder de parasol zitten.

Frank 103, - 31-05-’20 12:42
Rietepietz

Het zal nog niet meevallen om in de horeca een boterham te verdienen met al die maatregelen Maar het is een begin.

Rietepietz, (URL) - 31-05-’20 20:08
די מריו

Morgen is het mooi weer en bijna iedereen is vrij, ik hou mijn hart vast… ik ga morgen de binnenstad maar niet in.

Love as Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 31-05-’20 21:54
Hans

Merk dat de mensen naar buiten willen, wordt steeds drukker.
Maar in de horeca hier moet je reserveren. Hans

Hans, (URL) - 31-05-’20 23:26
Villasappho

Ik wens iedereen veel plezier ik kom en normaal ook al niet.

Villasappho, (URL) - 01-06-’20 18:57
hanscke

En het is dus best allemaal meegevallen. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar dat anderhalve metergedoe, ik heb er mijn twijfels bij of dit nu echt het ei van Columbus is.

hanscke, (URL) - 03-06-’20 14:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.