Bekijk het maaR

Terwijl wereldwijd het aantal besmettingen toeneemt zijn we in Nederland aan het versoepelen geslagen.


Als ik van mijn fiets af spring zie ik dit bord al staan.   Dit keer staat er geen medewerker om de boel steeds te ontsmetten en een juist gereinigde wagentje in de handen te duwen.  Nee, op dit bord staat het.Dus ik loop naar de boodschappenkarrenrij en speur in mijn portemonnee.  Ik heb alleen muntjes van 20, 10 en 5 cent, geen 50 cent of een hele euro, wat noodzakelijk is om de kar los te krijgen van de rest.

Dus ik besluit om naar de servicebalie te gaan om daar wat geld te wisselen voor een muntje dat past.  Als ik in de winkel ben zie ik de afrastering staan, maar ook een gaatje waar ik er door kan.  Bij de servicebalie aangekomen zie ik dat daar ook al plastic zit, net als al tijden bij de kassa.  En ik vraag als eerste of winkelwagentjes nog steeds verplicht zijn.  Dat weet hij niet, hij gaat meteen iemand bellen.  Nou, dat lijkt me ook de bedoeling niet, ik wil gewoon wat geld wisselen. 
Boodschappenkarren blijven verplicht, maar hij wil mijn geld niet, ik krijg een gratis muntje.   Dat past.

Rene Dinsdag 14 Juli 2020 at 12:00 am | | Smurf

negen reacties

די מריו

Ik werd gisteren ook ineens verrast dat er weer muntjes gebruikt moesten worden. Tenminste in één winkel. In de andere stond gewoon een dame met een schoon karretje… Die heb ik dan ook vriendelijk bedankt ervoor.

love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 14-07-’20 07:00
Terrence

Ik blijf mij verbazen over de redenering: ‘Autogordels zijn bewezen effectief tegen meer doden en gewonden in het verkeer. Dat betekent dat wij ze niet meer nodig hebben.’ Huh?

Terrence, (URL) - 14-07-’20 08:54
Noortje

Goed dat ik las dat er weer muntjes gebruikt moeten worden want ik heb er gelijk wat in mijn portemonnee gedaan.

Noortje, (URL) - 14-07-’20 15:10
Villasappho

Dit was vorige week alweer aan de gang hier. Heb er niet zoveel moeite mee, helaas ook weer gezinnen binnen en mensen zonder karretje.

Villasappho, (URL) - 14-07-’20 16:03
francky

Hier staat er nog steeds een medewerker om karren aan te geven en te ontsmetten achteraf.

francky, (URL) - 14-07-’20 17:57
Rietepietz

We gaan wel zien hoe het gaat werken, in ieder geval zijn er spullen om de kar zelf even schoon te maken, dat doe ik dan ook ,of ik draag handschoenen.

Rietepietz, (URL) - 14-07-’20 21:18
Hans

Ik heb het gevoel dat buurtsupers het van elkaar afkijken, ook hier is het zo geworden. Hans

Hans, (URL) - 14-07-’20 22:22
frank-103

Dat is hier ook gewijzigd, wel staan er nog schoonmaakspullen. In de winkel zelf doet iedereen of er geen corona meer is. We gaan het zien!

frank-103, - 14-07-’20 23:38
marjolijn

zelf een beetje poetsen is niet erg, als er maar goede spullen voor zijn…!

marjolijn, (URL) - 15-07-’20 07:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.