Quandy

Ik vind het altijd jammer als mensen zeggen dat ze iets niet begrijpen zonder een gerichte vraag te stellen in een poging om het tenminste proberen om te begrijpen, met alleen de mededeling kan ik niks. Ik hoef me natuurlijk niet te verantwoorden, maar ben wel graag duidelijk.

Nog een keer:  Toen Quandy dood was gegaan wilde ik zijn oude filmpjes nog eens bekijken, op mijn website in mijn archief, maar daar stond niks meer, de ingesloten code toonde niks, dat was stuk.
Kijk maar even naar Maart 2008 en scrol wat en u ziet het zelf. 
Ik ben bezig om alles te repareren (opnieuw doen) en ben inmiddels aangekomen bij februari 2008.

De code is stuk gegaan omdat ik een speciale code had zodat er een fijn randje om de filmpjes heen kwam, maar die rand werkt dus niet meer en maakt alles kapot, dus doe ik de filmpjes opnieuw, maar dan zonder rand, en omdat ik toch in mijn archief moet reparen kan ik er net zo goed een nieuw logje van maken.

Hier was Quandy vijf maanden:Qyandy leefde van 12 september 2007 tot 20 september 2019.
Hij kwam bij ons op 9 november 2007 en vanaf toen ben ik hem wekelijks gaan filmen, later maandelijks.

En Quandy was de reden dat ik almaar door bleef loggen, en nu ik de filmpjes allemaal ga herhalen is hij opnieuw de reden.  Ik hoop dat het nu duidelijk genoeg is, anders maar niet, ik blijf niet uitleggen, want dan ziet niemand het filmpje meer.

Rene Donderdag 10 September 2020 at 8:20 pm | | Smurf

zes reacties

ria

Ja en dan gaat er dit stuk en dan werkt dat niet meer, het zal nooit helemaal compleet blijven, maar we blijven ons best doen ;-)

ria, (URL) - 10-09-’20 20:52
Hans

Wat een prachtig filmpje van Qyandy.
Een vraag stellen is zeker duidelijker.
Toch dapper van je dat je de filmpje opnieuw maakt. Hans

Hans, (URL) - 10-09-’20 22:27
Di Mario

Natuurlijk zie ik de filmpjes nog wel, want Quandy was een superhond om te zien. Ik kijk er graag nog even naar.

Love As always
Di mario

Di Mario, (URL) - 10-09-’20 22:29
francky

Altijd leuk om filmpjes van vroeger terug te zien.

francky, (URL) - 11-09-’20 16:33
Rietepietz

Quandy in de sneeuw, je ziet dat hij het een beetje raar vindt. Hij was natuurlijk ook nog jong en had het nog niet eerder meegemaakt.

Rietepietz, (URL) - 11-09-’20 19:10
Frank 103

Na 2008 is het bergafwaarts gegaan met de koude winters, hier hebben we al tijden geen sneeuw gezien!

Frank 103, - 11-09-’20 19:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.