In LimbuRg

Afgelopen zomer was ik op vakantie in Zuid Limburg, en tegenover de ingang van de camping, aan de overkant van de weg, bevond zich een weiland met koeien.  Vrijwel elke avond maakte ik een vouwfietstochtje, en op deze avond hield ik even een pauze bij de koeien.  Ik praatte wat met de koeien, ik zette ze op de foto, en ik filmde deze minuut.


Niet veel later verscheen er aan de overkant van de weg, van het fietspad naast de camping een groepje fietsende jongens.  Eén jongetje schreeuwde zo enthausiast dat er koeien waren dat deze zich dusdanig een hoedje schrokken dat ze er vandoor gingen, het weiland in, weg van het hek. 
En ik ging er ook maar weer eens vandoor.

Rene Donderdag 03 December 2020 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

Grote beesten he.. ik vind ze geweldig.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 04-12-’20 06:51
John

Koeien zijn lief. Schreeuwende jongeren zijn minder. Dat de koeien er vandoor gingen snap ik dan ook wel, dat had ik zelf ook gedaan. IK houd van rust als ik buiten ben.

John, (URL) - 04-12-’20 08:28
francky

Mooie dieren zijn het.

francky, (URL) - 04-12-’20 09:02
ria

Prachtig filmpje, ik praat ook altijd met alle dieren die ik tegenkom, ze verstaan je best :-)

ria, (URL) - 04-12-’20 19:09
Rietepietz

En er reed ook nog een auto achter je langs . Mooie dames die koeien!

Rietepietz, (URL) - 04-12-’20 22:18
Hans

Ze zijn niet nieuwsgierig, de koeien.
Vast een stadse jongen die voor het eerst koeien zag. Hans

Hans, (URL) - 04-12-’20 23:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.