LaRs KoehooRn

De korte film Tour de Force maakt onderdeel uit van DEAL de serie en dit speelde zich af in 2015.

Ik heb het toentertijd wel gevolgd en de film was alleen te bekijken via een website met een inlogcode, dus ik besloot om er maar niks over te loggen.  In 2017 is er toch iemand geweest die het op Youtube gezet heeft, en nu het 2021 is sluit ik het in op mijn weblog. Temeer daar het het acteerdebuut was van Lars Koehoorn en zijn muziek zit er ook nog in verwerkt. Maar ook andere muziek en andere acteurs.Een ongedurige fietsontwerper rijdt tijdens een te vroeg uitgevoerde testrit zijn elektrische beachcruiser total loss. De veeleisende mentor met wie de jongen weken aan de fiets heeft gewerkt laat hem vallen. Met hulp van twee vrienden wordt in een hightech garage voor vrachtwagens getracht een nieuw ontwerp te realiseren om alsnog te kunnen schitteren op een ‘e‑bike-event’. Tijdens de race tegen de klok zet een essentieel onderdeel dat ontbreekt de onderlinge verhoudingen wederom op scherp.

Rene Maandag 15 Februari 2021 at 9:21 pm | | Smurf

vier reacties

די מריו

Lijkt me leuk, ik bewaar hem voor morgenavond. Ik ben dol op korte films.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 15-02-’21 22:20
Hans

Lars Koehoorn timmerde toen al aan de weg en net als Martin van Waardenberg direct herkenbaar.
‘home’ toepasselijk nummer.
Leuk filmpje, samenwerken tot een oplossing. Hans

Hans, (URL) - 15-02-’21 22:53
John

Dat wordt voor een andere keer want ik maak graag mijn blogrondje af. Leuk voor je dat je het nu zelf online kan zetten middels je weblog.

John, (URL) - 16-02-’21 08:16
Rietepietz

Aan van Waardenburg heb ik goede herinneringen toen hij in een kinderserie eh.. lunatick geloof ik, speelde, heerlijk maf. Het filmpje hier kon m’n aandacht niet lang genoeg vast houden dus kan ik verder niet over oordelen.

Rietepietz, (URL) - 16-02-’21 14:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.