Demonstratie

In Winschoten was er een demonstratie tegen de coronamaatregelen.

Verzamelen op het Marktplein, dan in een optocht door de binnenstad met aan en afsluitend een bijeenkomst op het Israelplein, daar was ik niet bij, ik filmde alleen het begin vanaf mijn balkon.
En natuurlijk was ik te laat om de spandoeken goed in beeld te brengen, maar daar stond dus op STOP DE LOCKDOWN. 

De GroenLinks burgemeester was er ook bij, zonder haar mening te geven, want demonstreren mag.
En of het allemaal op anderhalve meter was, och, gezonde mensen kunnen elkaar immers toch niet besmetten.

En nu kan men wel zeggen, demonstreren helpt niks, maar het mag wel:

1: Mondkapjes werken niet en zijn toch verplicht in de supermarkt, schandalig, ongezond en dus gevaarlijk.
2: De avondklok gaat alle perken te buiten, dat werkt totaal niet en is puur er alleen om de mensen te pesten zodat ze gaan denken dat een prik de oplossing is.

LAAT JE NIET PRIKKEN!

Waar de demonstratie precies over ging weet ik niet, hierboven staat alleen mijn mening, die ik online ventileer, ik heb me dus niet tussen de mensen begeven.

Rene Dinsdag 23 Maart 2021 at 9:21 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Demonstreren helpt wel, maar niet als het in geweld uitmond. Want geweld lost nooit wat op.

Love as Always
Dimario

די מריו, (URL) - 24-03-’21 09:55
Rietepietz

Er zijn helaas mensen die moeite hebben met het gezonde verstand gebruiken en dat maakt dat er helaas veel maatregelen niet afdoende werken.

Rietepietz, (URL) - 24-03-’21 20:36
Frank103

Jouw herhaalde opmerking dat mondkapjes niet werken is fout, het vangt vocht (met corona?) in de lucht die je uitademt op. De avondklok werkt ook, die is bedoeld tegen wappies die in het openbaar of in een schuur feestjes organiseren, die kan de politie nu aanpakken.
Of de prik werkt weet ik niet, dat is net als een griepprik, als het virus muteert dan werkt het niet of niet zo goed. Ik ga wel een prik halen, baat het niet, dan schaadt het niet.

Frank103, - 24-03-’21 22:17
Noortje

Ik ben het volledig met Frank eens.
Ik neem de prik WEL omdat ik dan mocht ik toch besmet raken minder ziek zal worden. Ik hoop dan ook dat ik snel aan de beurt ben voor de vaccinatie.

Noortje, (URL) - 24-03-’21 22:53
Liesbethblogt

Je kan aan het beeld al zien dat die mensen geen afstand houden dat is waarom die demonstraties steeds eindigen in geouwehoer. Zij vinden dat hun recht op demonstreren wordt ontnomen terwijl de politie de coronaregels handhaaft.
De avondklok geeft de politie handvatten om de mensen die samenkomen aan te kunnen pakken. Je weet wel de jongeren die schijt hebben aan corona omdat het hun niet echt raakt. Het doet niks om corona minder te maken, dan zou je zulk volk zoals met de pest apart moeten gaan houden op een eiland.
De mondkapjes doen wel iets maar niet genoeg, afstand houden doet dat wel.
De vaccins zijn een heel ander verhaal ze weten er nog weinig van maar veel mensen gaan zich laten inenten omdat ze op vakantie willen. Hoe meer mensen zich laten inenten hoe minder corona een kans krijgt zich te verspreiden.
De lockdown is ook niet om mensen niet ziek te maken maar om te voorkomen dat de ziekenhuizen overlopen.

Liesbethblogt, (URL) - 25-03-’21 22:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.